4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROFOV POMOĆNIK: Igra nam se raspala posle prvog gola

Objavljeno: 02.12.15 u 20:02

Po završetku susreta sa Borcem iz Čačka na konferenciji za medije pojavio se pomoćnik Miodraga Božovića, Vojo Ćalov, s obzirom na to da šef stručnog štaba Crvene zvezde nije imao pravo prisustva pred novinarima zbog isključenja koje je zaradio u 60 minutu.

– Teško je bilo šta reći posle ovako ubedljivog poraza. U prvih 20 minuta smo dobro kontrolisali utakmicu i loptu, međutim posle prvog primljenog gola igra nam se raspala. Jednostavno, dogodi se loš dan kada vam ništa ne polazi za nogom. Timu Borca i njihovom treneru Kosanoviću želim mnogo uspeha u nastavku šampionata, ali i Kupa Srbije. Nadam se da će sa ovakvom igrom uspeti da dođu do finala.

Asistent Grofa Božovića opravdanje za ubedljiv poraz nije želeo da traži u odsustvu Marka Grujića i Aleksandra Kataija.

– Istina je da su oni naši ponajbolji igrači i da se njihovo odsustvo osetilo. Međutim, igrači koji su igrali su takođe deo tima. Za naredni susret sa Čukaričkim očekujem reakciju fudbalera, da se izdignu i nastave seriju pobeda u prvenstvu. Smatram da Crvena zvezda to mora i može, zaključio je pomoćni trener Crvene zvezde Vojo Ćalov.

Pogledajte fotogaleriju sa ovog meča i kako je Miodrag Božović reagovao posle isključenja i bar na kratko zapalio publiku.

0
0

4 Komentara

  1. Igra vam se raspala jer izgleda da vam glavni igraci, dr. Poternica i njegovi saucesnici, nisu bili na stadionu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter