0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

LUIS ENRIKE: Mesi nije potpuno spreman za ‘El klasiko’

Objavljeno: 20.11.15 u 17:07

Trener Barselone Luis Enrike istakao je da Lionel Mesi nije potpuno fizički spreman pred gostovanje Real Madridu.

Real i Barselona u subotu od 18:15 igraju veliki derbi 12. kola Lige Primere, a glavno pitanje na konferenciji za medije za Luisa Enrikea bilo je – da li je Mesi spreman i koliko će moći da igra.

– Mesi se u potpunosti vratio treninzima, sa ekipom je i sve je pozitivno. Ipak, jasno je da on i dalje nije 100% spreman za ovaj duel, pošto se tek oporavio od neugodne povrede. Za nas je najvažnija vest da se on oporavio i da ponovo možemo da računamo na njega. Konačnu odluku o njegovom nastupu donećemo sat vremena pred početak meča. Vi to ne možete da vidite, ali trener jasno može da vidi u kakvom je koji igrač stanju i kako se oseća, naročito posle povrede. Sve što mogu da kažem da je Mesi izuzetno uzbuđen zbog povratka na teren – rekao je Luis Enrike

On je takođe odgovorio na tvrdnje Rafaela Beniteza da je Real Madrid favorit na svom terenu.

– Nebitno je ko je favorit. Naša namera je da svedemo njihove šanse na minimum. Sve što želim jeste da moj tim bude na svom najvišem nivou. Ipak, ovo nije odlučujuća utakmica i tako moramo da razmišljamo. Prošle godine smo izgubili u Madridu, a pobedili na Kamp nou i osvojili titulu – podsetio je Luis Enrike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter