0
Evropske lige

BENITEZ: Napašćemo Barsu, nisam u ratu sa igračima

Objavljeno: 20.11.15 u 16:28

Trener Real Madrida Rafael Benitez rekao je da će Karim Benzema biti u ekipi za predstojeći „Klasiko“ i dodao da nije u sukobu sa iskusnim igračima svog kluba.

Benzema nije u timu od prošlog meseca, zbog povrede tetive koju je zadobio igrajući za reprezentaciju Francuske.

Takođe, Benzema je u centru pažnje i zbog ucenjivanja saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuene ukradenim intimnim video snimkom. Benzema je u sklopu istrage jednu noć proveo u zatvoru.

– Benzema je u ekipi, trenirao je dobro, igrao je dobro. Izvešćemo najjači tim jer igramo protiv Barselone. To će biti tek drugi put da imamo sve igrače na raspolaganju. Svi su tu i velika je konkurencija – rekao je Benitez.

Ronaldo, Bejl, Benzema 2

Benites je negirao da se ne slaže sa iskunijim igračima i rekao da je priča o sukobu sa Marselom, Serhijom Ramosom i Kristijanom Ronaldom o stilu igre „potpuno lažna“.

– Ja poštujem vaš posao (novinara), poštujte i vi moj. Ta vest je lažna i nije istina da je bilo sukoba i sastanka sa igračima.

Benitez je obećao da će njegov tim igrati ofanzivno.

– Barselona stalno menja stil igre u zavisnosti ko im je protivnik. Real je tim koji mora da napada, koji mora da postiže golove i to ćemo i da radimo. Pred našim navijačima, u Madridu, mi smo favoriti.  rekao je Benitez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter