1
Domaći fudbal

foto:starsport

NAVIJAČI SU SE PONADALI, ALI: Ništa od povratka iskusnog golmana u Partizan

Objavljeno: 17.11.15 u 12:12

Partizan poprilično kuburi sa formom golmana ove jeseni, pa je kao jedan od prioriteta određeno dovođenje novog čuvara mreže u zimskom prelaznog roku.

Ove sezone Vladimir Stojković bio je jedan od najboljih igrača Makabi Haife, ali je predstojeće zime bio na izlaznim vratima, i to je odmah pokrenulo lavinu komentara da bi mogao da se vrati u Partizan, klub u kom je branio možda i najbolje u svojoj karijeri.

Posebno su te priče bile podstaknute činjenicom da crno-beli ove sezone nemaju golmana sa konstantnom formom, što je potencijalno bio jedan od uzroka velike nesigurnosti odbrane šampiona u jesenjoj polusezoni.

Međutim, novo pojačanje na gol-crti, sada je definitivno, neće biti Vladimir Stojković, koji je odlučio da produži ugovor sa izraelskim timom do 2019. godine.

– Došao sam u Makabi pre godinu i po dana, kada smo počeli da gradimo nešto veliko. Tokom dosadašnjeg boravka dosta sam se vezao za klub i divnu publiku – rekao je Stojković za zvanični sajt Makabija.

Ipak, možda čelnici Partizana imaju drugog ‘keca u rukavu’, pošto je danas procurela informacija da su spremili tri ‘transfer bombe’, među kojima je i jedan golman.

0
0

1 Komentara

  1. Hahaha, i novinari ih uništavaju ovakvim naslovima… este se ponadali? Eti ladno dole na dnu, mali? @ glodar do koske

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter