Kako stoje stvari, predstojeća zimska pauza i zimski prelazni rok označiće početak velike “radne akcije” u Husmkoj.

Ekipa “Parnog valjka” trenutno se nalazi na 5. mestu tabele Superlige Srbije, znatno je bliža plej-autu nego plej-ofu, a osim činjenice da tome niko u klubu i među navijačima nije nadao, to praktično znači da će stvari morati iz korena da se promene u Humskoj.


Svestan toga je i novi sportski direktor, Ivica Ilijev, koji će ove zime imati pune ruke posla. Kako prenosi Sport, novi funkcioner Partizana već je odredio tri prioritetne transfer-mete za naredni prelazni rok.

U napadu bi konkurenciju trebalo da poveća ljubimac Grobara, Brazilac Kleo, o čijem povratku se priča već unazad nekolko transfer-rokova.

Takođe, putem Humske bi ponovo mogao da krene i štoper Ivan Ivanov, budući da je problem sa defanzivom uočljiv i van granica Srbije, pošto crno-belim primaju golove i više nego lako.

Takođe, među stative bi trebalo da stane i Milan Borjan, čuvar mreže koji se već nalazio na radaru beogradskog kluba.

Kleo je 2010. godine bio najzaslužniji za ulazak Partizana u Ligu šampiona, a tada je sa njim u napadu igrao upravo Ilijev koji dobro poznaje kvalitet Brazilca.

Dolazak Ivanova nije nerealan, budući da su ga povrede u Bazelu sprečile da pokaže svoj pun potencija. Takođe, Borjan bi vrlo lako mogao u Humsku i zbog direktorke marketinga crno-belih, Snežane Filipović, budući da se ova mlada dama sprema da stane na ludi kamen upravo sa ovim golmanom.