0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

VELJKO PAUNOVIĆ ZA HOTSPORT: Hrabre i igra i odnos ‘Orlića’! Partizan? Poštujem svoje kolege

Objavljeno: 14.11.15 u 12:17

Koordinator između mlade i A selekcije Srbije Veljko Paunović smatra da je ekipa Tomislava Sivića odigrala na visokom nivou protiv vršnjaka iz Italije. 

“Orlići“ su u petak na stadionu “Karađorđe“ remizirali sa Italijanima rezultatom 1:1 i posle četiri odigrana kola imaju 10 bodova u kvalifikacijama za EP.

– Mislm da treba da budemo zadovoljni, momci su dali sve od sebe, pokazali su kako se bori za Srbiju. Italija je tradicionalno težak protivnik, protiv njih uvek moramo da igramo do same granice limita i ovo je važan bod za ovaj tim – počeo je Veljko Paunović priču za naš portal.

intervju Uz svoje “zlatne orliće“ ste praktično i dalje tu sve vreme. Kako ste zadovoljni sa svim onim što su učinili nakon osvajanja Svetskog prvenstva?

– Za ovu generaciju je najbitnije da se razvija u pravom smeru. Nije nimalo lako otići u inostranstvo i tamo se boriti za mesto u timu, gde se fudbal igra na najvišem mogućem nivou. Za mene je najvažnije da vidim koliko se oni bore, veruju i žele da napreduju, kako na klupskom planu, tako i na putu do A reprezentacije. I oni su svesni da je to jedan ozbiljan proces, da nije lako biti reprezentativac, ali jako smo zadovoljni njihovim odnosom prema dresu Srbije.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

intervju Kakve su aktuelnosti kod Veljka Paunovića, pominjali su se Almerija i PAO, ima li nekih novih ponuda? 

– Drago mi je da imam ponuda, da postoje razne opcije i mogućnosti. Istina je da je bilo ozbiljnih pregovora sa Almerijom i Panatinaikosom, ali na kraju nije došlo do konačnog dogovora. Zahvalan sam svim klubovima na ponudama, ali videćemo. Dok ne pronađem angažman, radim najbolje moguće za naš Savez, na raspolaganju sam srpskom fudbalu koliko god mogu da pomognem.

intervju Prethodnih meseci u više navrata ste povezivani sa klupom Partizana. Da li je bilo pregovora sa crno-belima? 

Poštujem svoju struku i svoje kolege i nikada neću da pričam o mogućnosti preuzimanja nekog kluba koji ima svog trenera. Zaista ne mogu da pričam ništa u vezi sa Partizanom. Kod mene će uvek važiti pravilo – dok se stvari ne dese, sve su samo spekulacije, a njih ne komentarišem – zaključio je Veljko Paunović u razgovoru za HotSport.

Pročitajte i naš intervju sa Veljkom Paunovićem u kom je otkrio šta je sve učinjeno na putu do zlata na SP.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter