6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO AKTUELAN: Veljko Paunović preuzima Partizan?!

Objavljeno: 12.10.15 u 12:12

Perspektivni srpski stručnjak dobio je ponudu španskog kluba, ali tamošnji mediji ističu da on čeka preuzimanje voljenog tima iz Srbije.

Ako je verovati pisanju španskih medija, Veljko Paunović trebao bi da preuzme kormilo Partizana, i pored ponude Almerije koju je dobio pre nedelju dana.

Kako prenosi ‘b92’ pisanje medija sa Pirinejskog poluostrva, želja za saradnjom je obostrana, pošto i crno-beli bi voleli da sarađuju sa perspektivnim stručnjakom.

Paunović je sve dalje od klupe Almerije jer Partizan bolje stoji ekonomski, a i verovatno bi predstavljao veći izazov za popularnog ‘Pauna’, od borbe za opstanak u drugoj španskoj ligi.

Partizan u sredu igra protiv Radnika u Surdulici, klupa Zorana Milinkovića dugo je poprilično ‘klimava’ i zbog toga ovakvi navodi nisu bez pokrića. Dani pred nama će pokazati da li će do ove najavljene saradnje zaista doći.

0
0

6 Komentara

  1. Ako je ta prica realna onda bi uz njega trebalo dodati petrica za sportsjog direktora a uprava bi se trebala pojacati npr. Sa lakovicem makar na vreme kad moze koliko moze jednostavno da svojim idejama pomogne uoravi savetima da klub postane stabilan i na sportskom i na finansijskom planu e onda bi paunovic mogao opusteno da radi i da ispravi gresku iz proslosti kada nismo mogli da ih dovedemo mada brnovic i mijatovic su dosli ako bude imao pravu logistiku onda bi paunovic mogao da privoli veljovica zdjelara ivanica vec ima mihajlovica i jos nekog da se stvori kicma tima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Iskreno mislim da je sve to mazanje ociju ljudi i sarena laza.. i ako se najiskrenije nadam da nije to u pitanju.
    Veljko je sjajan covek i dokazan veliki trener ali isto tako nije glup covek.
    Ne zeli da mu se Vazura Vucela i onaj Popovic mesaju u vodjenje tima ..
    Ako mu ugovorom garantuju da se nikako nece mesati i rasprodavati igrace onda mozda se desi zelja svih grobara.
    Kiza Milinkoviv je covek koji voli Partizan ali jednostavno nije za nasu klupu, bez obzira na uspehe u evropi on ne ume da motivise igrace i to je to ne zna da postavi taktiku itd.
    Takodje molim sve prave grobare da pruze podrsku Babinju jer decko krvari za svaku luptu na svakoj utakmici!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Veljko je GROBAR DO KOSKE, kao i TATA STO MU JE BIO, ali i Murinjo da nam dodje NE BI SE NISTA PROMENILO U NASEM PRVENSTVU, dok IKONA ZVERI , JUDA SRBIJE i ZAOSTALI KRAK TURCIZMA NE NAPUSTI PAGANSKI DUPLIKAT BOZIJE VLADE ILI DOK IH NE PONISTIMO !!! DOTLE NAM OSTAJU EVROPSKE UTAKMICE, „SAMO“..A GANCI NEKA NASTAVE DA „POBEDJUJU“ U DIRIGOVANOJ PREMIJER LIGI DO SKORE INTERNACIONALIZACIJE SRPSKOG SPORTA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • I ja sam partizanovac kao i ti. Ali brate mili toliko je teško i iritantno pročitati tvoje komentare da je to strašno. Prije svega ugasi caps lock, drugo smanji doživljaj. Pozz

      0
      0
      Odgovori
      • Grobar je malo preterao ali je 100% u pravu, otkad je AV(sns) preuzeo vlast Partizan se sistematski unistava.
        Pocevsi od KK(M/Z), VK, RK, OK, pa sve do FK Partizan, ili kako objasniti da komsije u poslednje 3 godine kupise 30 novih igraca, a dug ostade isti(2013/14/15 dug oko 50mil. evra). Jos kazu da ga ove godine smanise za jedno 10_ak mil. a njihov KK vratio 18mil.€ za 42 meseca, RK do prosle godine krcat dugova, a ove finanski jak…
        Samo potrazi na internetu: 2006 pravimo evropsku zvezdu, budzet za 2006 kk zvezda skoro 5 mil.€, godinu dana kasnije povo prave „evropsku zvezdu“, pa 2008 isto…
        Dule je jedini koji je imao m… da digne glas, jedini koji je otvoreno pricao sta sns vlada radi Partizanu.
        Sa jedne strane on, a sa druge: Coravi, Koki, Abolirani1, Abolirani 2, veliki Vodja
        zvezda duguje, zvezda kupuje, Srbija placa, pa dokad
        tako?!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter