8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUIS IBANJEZ: U Zvezdi nema para, ali ima nečeg što je vrednije od novca!

Objavljeno: 09.11.15 u 09:44

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde ove sezone, Luis Ibanjez, potvrdio je reči svog šefa stručnog štaba Miodraga Božovića da su primanja u klubu neredovna.

Nekadašnji igrač Dinama „vukao“ je crveno-belima, pre svega, na startu sezone dok se ekipa još nije kompletirala i dok Crvena zvezda nije krenula u svoju furioznu seriju.

Iako je tražio bankarske garancije da bi potpisao za klub iz Ljutice Bogdana, ovom Argentincu sa hrvatskim „papirima“ ni to nije pomoglo da bi uredno dobijao zarađeno. Međutim, niti jednog trenutka se ne kaje što je odlučio da obuče crveno-beli dres.

Naime, kako sam kaže glavni razlog za to jeste odlična atmosfera u svlačionici. Deo nje otkriva Ibanjez koji kaže da je mladi Vukašin Jovanović često meta „benignih“ prozivki saigrača koji se često šale na njegov račun zbog činjenice da ga mediji često povezuju sa starletama. 

– Lepo je to Grof rekao: “Bolje da se priča i piše o Vuletu nego o nekoj Farmi i tome slično”. Ali on je stalno u novinama sa nekim manekenkama ili kako vi to zovete starletama. Ne znam da li ima istine u tim pričama, ali mi se stalno sprdamo s njim u svlačionici. Vule je još klinac. Njemu je super kada izađe u novinama, on uživa – rekao je Ibanjez, prenosi Kurir.

On se potom osvnruo i na finasijsku situaciju u klubu.

– Plata nije redovna, ali je meni lepše nego u svim drugim klubovima. Imamo super ekipu, neverovatnu atmosferu i u takvoj situaciji i ne mislim na platu. Naravno, novac nam je potreban, ali ovo što se dešava u Zvezdi je više od novca – poručio je Luis Ibanjez.

Zbog dobrih igara Ibanjeza, u Ljutice Bogdana je stigla ponuda iz Salcburga.

– Drago mi je da sam dobio ponudu od ozbiljnog kluba, pokazatelj je i da sam napravio nešto vredno za četiri meseca u Zvezdi. Hvala Salcburgu, ne žalim što je uprava odbila. Planiram da se igrama u nastavku sezone vratim na nekadašnji nivo iz Dinama – rekao je Ibanjez za Sportski žurnal.

Zbog pauze u prvenstvu Božović je igračima dao slobodna četiri dana.

0
0

8 Komentara

  1. jel moguce da ovi grobosi vise pate zvezdu nego svoj klub,daj bre ljudi pustite nas pratite svoj klub…imate vecih briga

    0
    0
    Odgovori
  2. luis, OBECANJE ZA TITULU I PARE OD NIKOG DRUGOG DO SAMOG PREMIJERA … luis, to stvarno nigde nema … sve je super , dok se UEFA NE umesa …a onda kud koji mili moji … tada ni garancije pomoci nece … kad se STECAJ proglasi … ( 12 GODINA SA DUGOM OD VISE DESETINA MILIONA ER-a , po njihovi izjavama …a to je sigurno i vise …kad struju bar tih 12 goina nisu platili a to je i sa ostalim komunalijama , krediti-kamate, POREZI-REPROGRAMI …to sam mili Bog zna … dok u fkcz NE uleti neutralna inspekcija…takav gubitas na ovim prostorima a verovatno nigde u svetu NE postoji…) a ko ce to da uradi ??? ja mislim opet niko drugi do … premijer licno . tada svi ostadoste rukava KRATKIH …

    0
    0
    Odgovori
    • Ne brini ti za njega,on je trazio garancije za svoja primanja i dobio ih je,tako da njemu ne kasni plata.On svoje dobija na vreme a prica za ostatak ekipe.Niko od njih nece umreti od gladi,dobili su oni toliko da ce prziveti do leta i LS,bitno da je atmosfera super u ekipi i da haraju i razbijaju sve redom u ligi.Steta sto tvoj mali klub ne igra sa njima u ova 4 preostala kola,smeo bih da potpisem 7 razlike.

      0
      0
      Odgovori
    • Samo „zipa itd. itd…“!!! Koji si ti kreten, ovo u životu nisam video. Šta ti komentarišeš i na koji način? Ti si jedan zaludni bolesnik, opterećen i iskompleksiran, svim i svačim… Uradi nešto od svog usranog života!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter