3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAGRADA TRENERA: Božović dao igračima ‘voljno’ na četiri dana

Objavljeno: 09.11.15 u 09:10

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su furiozno u dosadašnjih 16. kola Superlige Srbije.

Ekipa aktuelnog vicešampiona hita ka povratku šampionske krune, uživa u 21 bodu suficita nad najvećim rivalom Partizanom i sa šak 16 u odnosu na prvog pratioca, čačanski Borac.

Upravo zbog toga, kako piše Sportski žurnal, trener Miodrag Božović odlučio je da nagradi svoje igrače.

Naime, iskusni strateg je svojim igračima dodelio 4 slobodna dana pa će naredno okupljanje igrači crveno-belih imati u četvrtak kada će imati trening.

Gest šefa struke tima iz Ljutice Bogdana ne bi trebalo da iznenadi kada se ima u vidu da je narednog veikenda pauza zbog utakmica nacionalnih timova, ali i činjenica je klub vezao 14. tirjumfa.

0
0

3 Komentara

  1. treba da se leci,kakve ti gluposti pises to stvarno van pameti.Pa debosu,sta cete vi u evropi kada primate pet komada gde stignete??hahaha .I. .I. .I. Pa raspadate se,drugoplasirani Borac vam bezi 7 bodova,iahaha,sta ce vama pare kada vasi igraci prave selfie na stadionu,a gola ne znaju dati,hahaha,jadnice.Ti udji u masu gde su izbeglice,pa se provuci sa njima u evropu,da zaradis za hleb,jer ti drzava kriva za sve,radi nesto jadnice,bolje nego da dobijes napad neki srcani zbog uspeha zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Lako“ je tebi da im das voljno, kada NE IGRATE U EVROPI, samo pazi da se svi vrate, bar sto se tice azilanata, mozda umisle da su na proputovanju kroz Srbiju, na tranzitnoj ruti prema zapadu i boljem zivotu, redovnoj ishrani i sapunu… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter