10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KREDITA BEZ: Grobari poslali poruku upozorenja igračima (FOTO)

Objavljeno: 08.11.15 u 19:37

Nezadovoljni igrom svojih ljubimaca i u duelu sa Jagodinom, ali i u prethodnih nekoliko mečeva najvatreniji navijači su putem transparenta poslali poruku igračima srpskog šampiona.

Sredinom drugog poluvremena večerašnjeg meča pri vođstvu Jagodine od 2:0 Grobari, koji su pre toga palili baklje i lomili stolice, razvili su transparent ko kojem je pisalo:

– Nemate više kredita kod svojih naviača. Da biste dopunili kredit počnite da igrate fudbal i pobeđujte! Hvala!

FOTO: Printscreen/Arena Sport
FOTO: Printscreen/Arena Sport

Zaigrali su crno-beli nešto bolje odmah posle toga pošto je Ljubinko Drulović bacio sve karte u napad. Uspeli su da dođu i do izjednačenja i tako osvoje makar jedan bod, ali to i dalje nije pobeda koju navijači zahtevaju.

Gnev navijača osetili su i članovi rukovodstva kluba iz Humske kojima je putem čuvenog slogana „Uprava napolje“ poručeno kakvo je mišljenje o njihovom radu.

0
0

10 Komentara

  1. Ali im se zato uprava dopunila i to dobro, u kešu… Sramota, terati sa stadiona i ovu upravu i ove navijace… Sve je to ista ekipa dobro uigrana, a vole samo pare, Partizan nikako!

    0
    0
    Odgovori
  2. Autori ovog transparenta su potreseni zbog ovakvih Partizanovih rezultata kao i ja zbog velike vrucine u Sahari. Oni ce skandirati uprava napolje, a vec sledecu utakmicu se praviti da se nista nije desilo i glumiti veliku odanost klubu, naravno sve dok blagajna sljaka i isplacuje plate, a klub tone li tone. Kao da je bitno, svakako je dobar deo njih do juce navijao za neke druge klubove. Ovo se odnosi na vodje, ali sta sa njima traze oni pravi Grobari, koji ceo zivot provode uz Partizan, to nikom nije jasno. Nije ni cudo sto pravi navijaci odavno utakmice gledaju sa istoka ili zapada ili jos gore vise i ne dolaze na utakmice, a na jugu brojka retko prebacuje 300.

    0
    0
    Odgovori
    • Tacno tako, umjesto da uvate te vodje i da ih izmlate kao konje da im vise ne padne na pamet da se pojave na stadion, oni ih podrzavaju. Zalosno…a igrace ne treba biti jer neznaju da igraju, ja bih samo Bozinova tukao jer krade velike pare a pokazuje isto koliko i bandalovski, znaci nista…bitno je da dize tri prsta i podize moral mamu li mu jebem!

      0
      0
      Odgovori
  3. ..sa aboliranim sastavom na MRAKani !!! NA TU ADRESU TREBA POSLATI..UPOZORENJE !!! A, inace, ON SE NE MESA U KLUBASTVO, osim sto je navijac cz.. .!. XXAAXXAA .!. …

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko je to jednom rekao: pravicemo mi Djurica od blata. Dali ste vi u upravi svesni i savesni ljudi? Stanite u toaletu stadiona Partizana pred ogledalo pa se zapitajte to. Do sada, nije bilo gore uprave od vas,postali ste rekorderi po pitanju najgore uprave,zato je najbolje da spustite noseve,i odete iz Partizana,bolje za vas,bolje za nas. Pojacanja neophodna. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter