1
Evrokupovi

FOTO: partizan.rs

MIJATOVIĆ PODRGEVA NADU: Ja u Partizanu? Nikad se ne zna… (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.15 u 13:50

Legenda Partizana, ali i Real Madrida, obišao je fudbalere Partizana na treningu uoči meča crno-belih protiv Atletik Bilbaa u Ligi Evrope.

On je izazvao veliku pažnju prisutnih novinara na stadion ‘San Mames’, a takođe je najavio da će prisustvivati i samoj utakmici koja se danas igra od 21:05h.

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde, normalno je da sam došao da se vidim sa svim iz Partizana koji su ovde i da na ovaj način dam svoj mali doprinos – rekao je Predrag Mijatović u izjavi za televiziju ArenaSport, a onda i nastavio:

– Partizan u ovom trenutku ne može da se pohvali dobrom formom, Crno-beli su u prve tri utakmice u Ligi Evrope pokazali da su ekipa koja želi, koja hoće i koja može da uradi nešto više, u odnosu na prethodne godine. Ostvarene su dve pobede. Ova utakmcia je veoma bitna, ne samo rezultatski, već i zbog ambijenta, kao i da bi igrači svima pokazali da imaju kvaltet. Ja sam optimista, mislim da su ovo stvarno prave utakmice. Meč se igra na prelepom stadionu, rival je jak, dobra prilika da se smire strasti i da se pokaža da je trenutno stanje samo prolazna faza i da će se u par dobrih utakmica sve stvari rešiti – izjavio je Mijatović.

– To pitanje se stalno provlači u poslednjih nekoliko meseci. Veliki sam partizanovac, svi mi koji smo imali sreću da igramo u Partizanu, koji volimo klub i sada ratimo sva dešavanja, mučimo se, patimo i želimo da ova kriza što pre prođe. Moji planovi su vezani za život u Španiji i za sada se to neće menjati. Partizan ima dosta bivših igrača i kadrova koji neke stvari mogu da dovedu na svoje mesto. Tu sam ako treba da se pomogne, da se vidimo, popričamo, ali neka funkcija u klubu je u ovom trenutku isključena. Da li će se jednog dana desiti nešto drugačije – nikad se ne zna – ostao je zagonetan Predrag Mijatović.

(Izvor: youtube / Voja Radojevic)

Pogledajte šta je pred ovaj meč izjavio Stefan Babović, kao i kakvu vruću podršku će imati Atletik Bilbao.

0
0

1 Komentara

  1. Gde ima DIMA IMA I VATRE..VATRA, VATRA, VATRA SPRZILA FABRIKANTA (spina, lazi, prevare i obmane..) !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter