2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BABOVIĆ: Ne vidim razlog za strah

Objavljeno: 04.11.15 u 23:06

Partizan je danas doputovao u Bilbao, a u večernjim satima pred početak oficijelnog treninga, pred novinare su izašli trener Drulović i Stefan Babović.

Drulović smatra da su domaćini favoriti na papiru i da crno-bele očekuje teška utakmica, pre svega zbog trenutne forme i rezulata prvog meča u Beogradu. Ipak, on smatra, da Partizan nema sutra šta da igubi, naprotiv, može mnogo da dobije, a uslov je da igrači pruže maksimum i probaju da kontriraju favoritu. To je prilika da se igrači iskažu u najboljem svetlu i na dostojanstven način predstave Partizan i srpski fudbal.

Stefan Babović se nada da će isto tako sa svojim saigračima impresionarati publiku u četvrtak veče.

– Pre tri godine sam ovde pobedio sa Saragosom i bio je lep osećaj. Bilbao je ovog puta apsolutni favorit u svim aspektima, od finansijskog do igračkog, mislim da je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Lige Evrope, poručio je Babović i dodao:

– Idemo da uživamo u fudbalu, a stadion San Mames predstavlja jedno od najlepših mesta za dokazivanje. Ne vidim nijedan razlog za strah. U Partizanu pritisak uvek postoji, ali je najbitnije da posle meča moje kolege i ja možemo u svlačionici da se pogledamo u oči, da znamo da smo uradili sve u pokušaju da napravimo senzaciju, jer bi sve osim poraza bila senzacija.

Interesantno da je Babović ovdašnjim novinarima odgovarao na čistom španskom jeziku, čime ih je potpuno impresionirao.

Nakon pres konferencije, održan je trening na San Mamesu, koji je proteko uobičajeno za ovakve prilike. Treningu je, pored ostalih ljudi iz Partizana i beogradskih novinara, prisustvovao i Predrag Mijatović, a tu su i Gordan Petrić, Damir Čakar, kao i košarkaš Dejan Tomašević.

Utakmica 4. kola Lige Evrope između Atletika i Partizana na programu je u četvrtak od 21.05 časova.

0
0

2 Komentara

  1. Tako je majstore,sto bi se njih plasili,nisu oni Metalac ili Surdulica,pa da se borite za remi ili minimalan poraz.Napunice vam mrezu do vrha,samo opusteno jer svi to ocekujemo,kao i vi sami,tako da nema razloga strahu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter