35
Domaći fudbal

KOMENTATOR TRAŽIO CRVENI: Ovo se u fudbalu ne radi (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.15 u 18:44

Svašta se dešavalo u Gornjem Milanovcu. Domaćin je prvi put savladao Partizan, koji je meč završio sa igračem manje, a jedini pogodak postignut je sa bele tačke. I Grobari su izazvali incident, koji je srećom kratko trajao…

Ljubinko Drulović je naazdovoljan suđenjem, tu je pre svega mislio na to da prekršaj Ostojića nije bio za penal. 

I ovo je jedna čudna situacija, komentator je ‘tražio’ crveni, ali je bio samo žuti:

Izvor: YouTube/TV Srbija

Partizan je pao na četvrto mesto na tabeli, Čukarički i Vojvodina su remizirali 1:1, a Brđani su pretekli crno-bele i sada su treći u SLS.

0
0

35 Komentara

  1. I sta sa tim ,sta sam se ja sveg nasluso od milojka pantica i sta covek voli zvezdu i to je to i ovaj navija za partizan i sta sa tim a naj veca stvar je u tome sta ja negledam nikad zvezdu pa me i ne zanima komentarisanje u vezi tog kluba

    0
    0
    Odgovori
  2. Malo je smesno sto je ovakav naslov u novinama. Komentator je samo objasnio da se za ovo dobija crveni, sto je i u pravu. Ovakav potez je sraman, kao i sudjenje, ali ocigledno je da su igraci Metalca znali neke stvari zato su se tako i poneli. Ovako igrati rukom i dobiti samo zuti i jos se smejes… Pa to moze samo kada igras sa ortacima i nema sudije, pa namerno (kao na pokazanom primeru) uhvatis loptu rukom da te ne bi pretrcao jer si ti umoran. OVO JE SRAMOTA

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljudi(kazem ljudi,iako ste grobari)naucite prvo pravila pa tek tada komentarisete.Malopre je na Areni gostovao strucni analiticar,bivsi sudija i objasnio,vama koji se ne razumete,da je za ono igranje rukom,sankcija SAMO ZUTI KARTON,sto je i razumljivo jer se crveni daje samo ako se spreci gol rukom.Takodje je covek rekao da je ono cist penal za Metalac,jer ga je vas genije Ostojic dobro potkacio po nozi.

    0
    0
    Odgovori
    • ali isti taj genije je rekao da je bio penal za partizan,da nije bio ofsajd sviran partizanu, da ostojic nije trebao da dobije prvi zuti karton itd..

      0
      0
      Odgovori
      • Kako si slučajno „zaboravio“ da napomeneš i Balažicev start za crveni karton? I to je rekao u stoj emisiji… A zapamtio nebitni ofsajd okupanog sudije sa istoka… Objektivnost ti nije jača strana

        0
        0
        Odgovori
  4. …Navijac sam Partizana i misljenja sam da nema potrebe da se raspravljate oko komentatora koji je inace „navijac“ C.Zvezde ali je covek objektivno dao svoje misljenje i nije postojala nikakva namera u tome…

    0
    0
    Odgovori
  5. Ocigledna namestaljka uz pomoc sudije koji je mnogo puta pomogao Partizanu i igraca Partizana koji namerno dobija drugi zuti karon (onakav faul se pravi samo namerno u zelji da dobijes drugi zuti), kako drugacije objasniti i Saponjicevo ocigledno dodavanje lopte golmanu u sitaciji 1 na 1. Partizan se oprostio od titule a Metalcu su preko potrebni bili bodovi. A ,bogami i dobro se moglo zaraditi jer iz 1 u 1 kvota bila 10.

    0
    0
    Odgovori
  6. Nije „tražio“ nego je, kao što komentatori često rade dao svoje mišljenje o situaciji. Uzgred, kada fudbaler uradi to šta je uradio ovaj (namerno rukom prekinuo kontranapad), po pravilima dobija direktan crveni karton. Koliko vidim i vi se uključujete u kampanju protiv Partizana.

    0
    0
    Odgovori
    • To je klasican vid zamene teza koju zvezdaši od uvek praktikuju!Nije bitno šta je taj komentator rekao jer njegova rec nije uticala na rezultat vec je bitno ono što je uticalo na rezultat a to je odluka katastrofalnog i pristrasnog sudije!

      0
      0
      Odgovori
  7. @moravac
    Igrac Metalca nije poslednji igrac odbrane, tako da sudija nije nepravilno postupio, a i da je izbacio igraca Metalca, Partizan gol ne bi postigao za 180 minuta.

    0
    0
    Odgovori
    • Kako si ti video da nije poslednji igrac odbrane?Da li si video i igranje rukom koja nije uz telo igraca Metalca u šesnestercu posle slobodnog udarca ili to nisi uspeo da primetiš?

      0
      0
      Odgovori
  8. Šta ima veze šta je komentator rekao vazno je šta sudija nije dosudio!Po pravilima zadnji covek odbrane za namerno igranje rukom auiomaski dobija crveni!Ovo nije za crveni u vaterpolu .košarci. rukometu i odbojci!A za igranje rukom koja je bila podignuta u kaznenom prostoru Metalca sudija je samo odmahnuo rukom !Ovakvim sudijama u normalnim ligama koja sigurno nije naša bilo bi zabranjeno da sude za sva vremena!Partizan je katastrofalno igrao i nije zasluzio da pobedi ali pored ovakvih sudija je tek nemoguce!Dok Zvezda u ogromnom broju utakmica a to se moze uraditi analizom svih utakmiica od pocetka prvenstva igra 11 na 10 dotle Partizan u istom procentu igra 10 na 11!Da li je moguce da protiv Zvezde od pocetka prvenstva nije dosudjen ni jedan penal osim onog u kupu u 93 minutu pri rezultatu 3-1?Kada se pogleda ko je glavni u sudijskoj organizaciji sve postaje jasno ko dan!Zvezdi se na takav nacin cini medvedja usluga jer kada izadju u Evropu ponizi ih neki annimni Kairat!Da ovo ima smisla što sam napisao je dokaz kako Partizan igra u Evropi gde ima odlicne rezultate iz razloga što im ne sude sudije koje delegira i ocenjuje Zvezdin covek u vrhu sudijske organizacije!

    0
    0
    Odgovori
        • Ako će ti biti lakše, čitaj svoj komentar 101 put i sam sebe ubedi da je to istina. Alo, magarčino, koji poslednji igrač odbrane? Da li si ti ćorav, lud ili samo neobjektivan? Ćorčo, da li si možda video Balažicev udarac u glavu, a nije ni opomenut. Nogom u glavu!!! A ti pričaš o crvenom koji si samo ti video!!! Ćoravi konju, igrao je rukom na polovini Partizana, u „obećavajućem napadu“ i ništa više od toga… Žuti, po svim pravilima i ništa više od toga. Povedi Bajinovića, Vazuru, Frizuru i Vučelića, pa se isplačite, onako zajedno,crno, grobarski, pederski…

          0
          0
  9. Pa ovaj od kada prenosi partizana gadimi se koliko navija za partizan i koliko se to primecuje u prenosu sto puta mi je utakmica i sve preselo zbog njega.

    0
    0
    Odgovori
    • Gadi ti se komentator, ali ti se ne gadi sudija koji je u dve, tri situacije žestoko oštetio Partizan. Pretpostavljam da ti se ne gade sve krađe i nameštanja u korist državnog projekta zvanog fk crvena zvezda… Ti si običan licemer.

      0
      0
      Odgovori
      • Sudija je jedinu grešku napravio na štetu Partizana, kada je MORAO da dosudi penal zbog igranja rukom. Nije to mala greška, naprotiv. Ali, bilo je još grešaka na štetu Metalca, gde je start Balažica (direktan udarac nogom u glavu Merdovića u obećavajućem napadu.), totalno prevideo, a start je bio za ZATVOR, ne za crveni.

        0
        0
        Odgovori
  10. Igrac je mogao i sa dve ruke da uhvati loptu,dobio bi zuti karton! Crveni bi dobio u slucaju samo ako je sprecio ociglednu priliku za postizanje pogotka.

    0
    0
    Odgovori
    • Po tvojim pravilima, svakom igracu, osim poslednjem je dozvoljeno jedno namerno igranje rukom? Znaci uvaljali smo jedan gol, sad smemo da se branimo tako sto ce svako ko nema zuti da uhvati jednom loptu u ruke

      0
      0
      Odgovori
  11. Bajinoviću… Tolike godine pokušavaš da postaneš komentator… Za to vreme si MORAO da naučiš pravila, a ona u ovom slučaju kažu:“… namerno igranje lopte rukom kao kažnjiva radnja treba sankcionisati u odgređenim situacijama i odgovarajućom disciplinskom merom u zavisnosti od toga u kakvoj akciji je to namerno igranje rukom učinjeno (sprečavanje obećavajućeg napada – disciplinska mera – opomena; sprečavanje izgledne prilike za postizanje pogotka – disciplinska mera – isključenje). …“ Dakle, … OPOMENA!!! Kraj… A ti idi plači i povedi glavnog urednika, onog Radulovića, ništa manje neobjektivnog od tebe!

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno da nije i trebalo bi bar da poznajes pravila,da bi pisao komentar i ti i svi ostali a pogotovo ova **** od komentatora jer je on navodno profesionalac.Svako igranje rukom,makar ono bilo i namerno,sankcionise se samo zutim kartonom.Jedino se moze dati crveni karton igracu koji rukom zaustavi loptu neposredno ispred linije svog gola,i spreci pogodak.

      0
      0
      Odgovori
  12. Nisam navijac ni Zvezde ni Partizana, ali redovno pratim SL.
    Komentator koji je prenosio mec Metalac-Partizan, je i vise nego pristrastan, to sam uocio i u prethodnim utakmicama, i sto je interesantno ovaj komentator komentarise samo utakmice Partizana.
    Ja sam Srbin i navijacu za srpski fudbal, ali mi nije jasno kako je arena sport napravila takav propust i OVOLIKO PRISTRASNOM KOMENTATORU DALA DA KOMENTARISE UTAKMICE.
    Drugi put cu iskljuciti ton na TV…

    0
    0
    Odgovori
    • Igrač je namjerno loptu udario rukom kako bi sprečio kontru. Prije će biti da je sudija bio pristrasan. Slično je reagovao na isključenje Ostojica kada je rekao da je sam kriv što je dobio crveni i da Drulović treba biti ljut samo na Ostojića.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter