3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ: Izostavljanje Ninkovića je moja odluka!

Objavljeno: 01.11.15 u 18:28

Gutao je knedle u grlu Ljubinko Drulović posle još jedne jako loše igre Partizana i poraza od 1:0 u Gornjem Milanovcu od Metalca.


-Vrlo teška utakmica. Nije postojao taj penal, a žuti karotn je kasnije za posledicu imao isključenje Miloša Ostojića. Bila je to loša odluka – ni slaže se sa sudijom Dejanom Dimitrijevićem Drulovići to je bio prvi utisak koji je izneo za Arenu posle utakmice.

Nastavio je dalje:

-Posle smo dali sve od sebe, sa igračem manje imali smo šansu Ivana Šaponjića, pa stativu Alena Stevanovića. Zaslužili smo da prođemo bolje, ali ta sudijska odluka je odlučila utakmicu.

Čak ni na klupi nije bilo Fabrisija Dornelasa ni Nikole Ninkovića. Saše Ilić i Andrija Živković su povređeni.

-Izostavljanje Ninkovića je pre svega moja opcija – jasan je Drulović.

Trener Metalca Nenad Vanić je zadovoljan ishodom.

-Moram javno da se zahvalim igračima. Ovo je velika stvar za klub, ali ovo je njihova pobeda. Neka uživaju u njoj – poručio je Vanić.

Ovo je gol odluke u Gornjem Milanovcu.

0
0

3 Komentara

  1. Drulovicu odlazi i ti,nisi ni ti trener za Partizan,a mislim da ni Paunovic,jer jedno je voditi reprezentaciju,skup izabranih igraca,a drugo je voditi klupski sve i svasta,JEDINO BI STANOJEVIC VALJAO,njega vratite beskorisna upravo,pa pokazite time da ista valjate,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovo je haos! Izgleda da Partizan moze bilo ko da vodi…pa koja bagra ne mogu da vjerujem. Ovu mafiju od uprave treba skidat, to je jedini nacin da odu, navijaci su placeni i cuvaju ih, dakle ovo vise ne lici na nista. Nazalost mislim da ja sa svojih 38 godina necu docekati kraj ovoj diktaturi od strane fukarske uprave, mozda mladje generacije hoce..nekad

      0
      0
      Odgovori
  2. Kaže dali sve od sebe A 1 šut u okvir gola pa njihov golman se nije ni oznojio ako je ovo „sve od sebe“ onda da batalimo mi fudbal Ajmo na balet

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter