4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Zvezda se mučila, ali pobedila u Bačkoj Palanci (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.15 u 14:49

Pobedonosnu seriju iz Superlige Srbije Crvena zvezda je nastavila i u Kupu pošto je u meču 1. kola savladala Bačku pred njenim navijačima sa 3:1 (1:1).

Do prve šanse stigli su gosti i to preko Luke Jovića koji je pogodio stativu u 14. minutu psle centaršuta Luisa Ibanjeza i to je praktično bilo sve od crveno-belih u prvih pola sata igre.

Zato su domaći bili daleko konkretniji pa su u 28. minutu došli do prenosti posle odlične akcije po levoj strani usledio je centaršut na peterac odakle Čekoviću nije bilo teško da savlada Kahrimana.

Ipak uspela je Crvena zvezda da dođe do izjednačenja pre odlaska na odmor i to preko Aleksandra Kataija koji je odlično reagovao posle dodavanja Bruna Matosa koji je danas u ekipi zamenio Slavoljuba Srnića.

Pritiskala je Zvezda domaćina na startu drugog poluvremena, a do potpunog preokreta je došla tek u 61. minutu i to golom iz slobodnog udarca Luisa Ibanjeza koji je uhvatio na spavanju Čučkovića.


(Izvor: Youtube/Visekruna TV)

Malo je nedostajalo da Bačka dođe do izjednačenja u 78. minutu kada je Milovac izašao sam ispred Kahrimana, ali nije bio precizan odnosno poslao je loptu pored gola. Vrlo brzo je usledila kazna, tačnije tri minuta kasnije posle odličnog solo prodora i asistencije Marka Grujića drugi gol na meču postigao je Aleksandar Katai.


(Izvor: Youtube/Visekruna TV)

Mogao je najbolji strelac crveno-belih i do het-trika, ali je lopta pogodila prečku posle njegovog udarca nakon asistencije Huga Vijeire pa je ostalo 3:1 za Zvezdu. Da to bude i konačan rezultat pobrinuo se golman Kahriman koji je u 92. minutu odbranio udarac Trivunovića sa bele tačke posle penala koji je dosuđen posle prekršaja Ibanjeza nad Nikolićem.


(Izvor: Youtube/Visekruna TV)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Bačka – Crvena zvezda 1:3 (1:1)
(Čeković 28 – Katai 43, 78, Ibanjez 61)

Sudija: Srđan Obradović
Stadion: Slavko Maletin Vava
Gledalaca: oko 5.000

Bačka (BP) (4-1-4-1): Čučković – Nikolić, Stanković, Ilić, Tomčić – Mojsilović (56 Bajić) – Bjeloš, Balabanović, Čeković (72 Galić), Trivunović, Milovac (82 Nosković)

Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman – Cvetković, Luković, Pavićević, Ibanjez – Grujić, Donald – Matos (82 Ristić), Katai, Plavšić (65 Vijeira) – Jović (72 Jovanović)
[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. Vise gledalaca u Backo PALANCIj nego na raspaloj MRAKani..A tek igra proteziranog klubica, DNO-DNA !!! Srecom, nece jos dugo, DZONI STAVLJA KATANAC i BACA KLJUC U VODU BG-a ili BEOGRADA NA VODI…ili KANALIZACIJU, PA NEKA KOPAJU PO NJIHOVOM PRIRODNOM STANISTU I TRAZE GA(kljuc od ludnice iliti sanatorijuma..), GA, GA, SAMO DIGNI GA..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter