4
Domaći fudbal

FOTO: Arena Sport/Printscreen

LUDILO U PALANCI: Bačka povela protiv Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.15 u 13:35

Nakon prilično slabe igre u nepunih prvih pola sata igre u kup meču između Bačke i Crvene zvezde do vođstva je došao domaći tim.

Pred oko 5.000 ledalaca na stadionu Slavko Maletin Vava prednost domaćem timu doneo je Čeković u 28. minutu i to nakon odlične asistencije Bjeloša.


(Izvor: Youtube/Visekruna TV)

Koji minut kasnije mogao je domaćin i da poveća prednost da je Veseljko Trivunović bio nešto precizniji. Pre toga u 14. minutu priliku za gol imao je Luka Jović, ali je lopta posle njegovog udarca glavom završila na stativi.

0
0

4 Komentara

  1. Нисам приметио да је била било каква лудница на стадиону. Чује се само песма Звездиних навијача.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad ce terza ta reaguje na poluvreme ajde u svlacionicu po koj samar da se ne igraju,da gospodin Premijer ne bi bio nervozan!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Момче, ти си вероватно из млађе гарде, па не знаш да је велики премијер СПС-а од 1993. па на даље, Мирко Марјановић, започео сустизање Звезде по броју титула на овај или онај начин. О кадровима СПС-а, Дачићу, Ружићу и другима да и не говорим. Све црно-бели играчи…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter