0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ: Ako neko voli da pobeđuje, onda sam to ja! MIRKOVIĆ: Nismo se obrukali

Objavljeno: 28.10.15 u 16:16

Trener Partizana Ljubinko Drulović zadovoljan je plasmanom u osminu finala Kupa Srbije.

Sinđelić je savladan sa 2:0.

-Ono čime nisam zadovoljan je igra u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku bili bolji u svim segmentima i zaslužno slavili protiv talentovane ekipe. Ovaj meč poslužio je da vratim u ritam oporavljene Abubakara i Balažica i mladima pružim sansu – rekao je Drulović posle meča, a prenosi Tanjug.

Od navijača se moglo jasno čuti da nema predaje, uprkos velikoj prednosti Crvene zvezde, u borbi za titulu.

-U duši smo pobednici, ako neko voli da pobeđuje, to sam onda ja. Moramo dosta stvari da popravimo, ali imamo dosta povređenih igrača – rekao je Drulović i poručio da mu je mnogo drago što je Ivan Šaponjić dao dva gola.

Kapiten ’crno-belih’ Stefan Babović:

-Nismo odigrali dobro u prvom poluvremenu, u Lučanima smo igrali dobro i ispustili pobedu, a danas je bilo obrnuto. Ovaj trijumf nam je dobrodošao kako bismo se izdigli iz trenutne situacije- rekao je Babović.

Trener Sinđelića i bivši fudbaler Partizana Zoran Mirković istakao je da se njegov tim nije obrukao protiv znatno jačeg rivala.

-Dobro smo parirali, pogotovo u prvom poluvremenu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima, ali moraćemo još da radimo. Partizanu bih poželeo uspehe u nastavku sezone – reči su Mirkovića.

Pogledajte i fotogaleriju sa Vračara i otkrijte o kakvom se to potpisu Šaponje radi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter