2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Šaponjić progurao Partizan protiv Batinog Sinđelića (FOTO)

Objavljeno: 28.10.15 u 14:58

Partizan je pregrmeo prvu prepreku u Kupu Srbije. U 1/16 finala je bio bolji od Sinđelića sa 2:0 (0:0), golovima Ivana Šaponjića.

Prvi meč na klupi protiv svog nekadašnjeg kluba Zoran Bata Mirković će pamtiti po porazu, a kombinovani sastav Partizana koji je izveo Drulović u drugom poluvremenu je dodao gas i prošao u nastavak najmasovnijeg takmičenja. Meč je posmatrao i Radomir Antić i to u lepom društvu.

Partizan je na Vračaru počeo da stvara šanse tek posle prvih pola asta igre. Dobru piliku imao je Šaponjić, ali ni domaćin nije bio bez šansi. put su okušali Damjanović i Petrović.

Najzanimljiviji detalj prvog poluvremena desipo se u 40. minutu. Babović je izveo slobodan udarac, a u sledećem napadiu je došlo do sporne situacije. doamćin je tražio penal, ali se sudija nije oglasio. Tvrdili su da je lopta udarila Oumarua u ruku, ali je arbitar bio imun na to. 

Na odmor se otišlo bez golova, ali se na njega nije dugo čekalo u nastavku. Mir u redove Partizana uneo je Ivan Šaponjić pogotkom u 48. minutu.

Da je Partizan prošao dalje postalo je jasno kada je isti igrač sa bele tačke u 69. minutu duplirao rezultat. Rezultat se nije menajo, na zadovoljstvo Grobara.

 

 IZVOR: YouTube/ nikola Prodić

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SINĐELIĆ – PARTIZAN 0:2 (0:0)

Stadion: FK Mladost. Sudija: Lazar Lukić (Resnik). Strelci: Šaponjić, 48, 69 penal

Sinđelić: 1 Šćekić, 2 Stanimirović, 3 Malović, 4 Pešić, 5 Radulović, 6 Piščević, 7 Dobrašinović, 8 Popadić, 9 Sajćić, 10 Damnjanović, 11 Zvrko.
Partizan: 12 Kljajić, 2 Bandalovski, 13 Ćirković, 6 Balažic, 3 leković, 5 Petrović, 20 Lukić, 10 Babović, 91 Stevanović, 15 Aboubakar, 33 Šaponjić.

[/stextbox]

0
0

2 Komentara

  1. Партизанаестерац ! Више вам је пенала свирано у сезони него што сте голова дали ! Којем …. се ви надате !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter