34
Domaći fudbal

ŠALE NA RAČUN CRNO-BELIH: Zvezdaši našli generalnog sponzora Partizanu (FOTO)

Objavljeno: 25.10.15 u 20:52

Posle večerašnjeg remija Partizana u Lučanima, Crvena zvezda ima 16 bodova viška u odnosu na večitog rivala.

Na društvenim mrežama već se pojavljuju šale na račun crno-belih.

-Novi generalni sponzori Partizana potpisani neposredno posle utakmice sa Mladosti iz Lučana, jedna je od njih.

Foto: Instagram, Crvena zvezda

Ili koji je omiljeni sladoled navijača Partizana?

Foto: Instagram, Crvena zvezda

A znate li ko traži sponzore za KK Partizan i na koji način?

0
0

34 Komentara

  1. Alo cigani koje osvajao titulu 2015,2013,2012,2011,2010,2009,2008 i mi igramo evropu a vi sta igrate jelen super ligu hahhaahahaha.I u kosarkupa sta ako ste osvojili proslu godinu,ko je osvajao zadnjih 13 godina hahaha.Kako bese ide pesma:Uzalud trud dzaba vam sve anvaduse ali oped neide doso je kraj moj cigane.Vucic i Covici FMP arapi rusi pomoc drzave.Umire nada,gotov je san SAMPION je opet PARTIZAN.Hahaha prisetite se

    0
    0
    Odgovori
    • Idu pesme ovako:INDIJA,PAKISTAN,SVIMA NAMA PU.I K..AC PARTIZAN…KAD SI BIO DETE MALO,KOMSIJA TE SILOVAO,JASNO JE KO DAN,VOLIS PARTIZAN…ZATO STO STE VI VEROVALI SLEPO,DA STE NAJBOLJI,LAGAO VAS NEKO…ITD. P.SITE K..AC I OVO VECE.

      0
      0
      Odgovori
    • Kad vas covek argumentovano poklopi,da nemate vise sta reci na istinu,hvatate se za neki pravopis.Bez njega moze da se zivi ali je cista istina ono sta vam je Drasko napisao.

      0
      0
      Odgovori
  2. Slusajte grobari tuzna grupo izgubljenih lica , ono sto je moj klub Zvezda meni ucinio vi mozete samo da sanjate a to je vrh.Nije naucno dokazano da postoje ljudi van planete zemlje p isto tako i da se fudbal igra van nase planete ,a moj klub Crvena Zvezda je bio prvak sveta i moje srce je puno jer ja imam cim da se ponosim i sama misao na to me salje na nekoliko svetlosnih godina od vas malih grobara za koje ama bas niko nezna jer nigde ne postojite , vase ime nema na niti jednom peharu ili sajtu UEFA ILI FIFA.

    0
    0
    Odgovori
    • 1966 , Partizan u finalu LS.
      Uz to, CZV nikada nije bila sampion Sveta, jer nije igrala protiv klubova iz Azije, Afrike i Australije.

      Naravno, svaka cast Zvezdi na najvecem uspehu u Srpskom fudbalu, ali ne treba iznositi neke lazne cinjenice i zaboravljati na uspehe rivala.

      A ovo danas se ne moze ni nazvati fudbalom, namesta ko stigne. U napred se zna ko ce biti sampion..

      0
      0
      Odgovori
  3. Zvezda je bila sampion planete Zemlje.I nama je to dovoljno:-) Ne moramo vise nikad biti.Videli smo kako to izgleda,a vi to ne mozete ni da sanjate.

    0
    0
    Odgovori
  4. Hvalite se vi uspesima u SLS…u evropi ni za 20 god necete stici tamo dokle je partizan sad dogurao…a hvalite se da ste tamo neke davne ’91 osvoili LS…od tad vas nema…tako da uzivajte u uspesima u nasoj maloj,bednoj ligi 🙂

    0
    0
    Odgovori
  5. mozete imati i sto miliona uvek ce te biti samo mali partizan,jedan klub vredi onoliko koliko vrede njegovi navijaci.. smesno je porediti velikana i neke malo iznad proseka 😉

    0
    0
    Odgovori
    • Daleko ste vi od velikana…pre ce Partizan osvojiti LS nego sto ce te vi dostici koeficient da probate uci makar i u kvalifikacije za LE

      0
      0
      Odgovori
      • Partizan nece NIKADA osvojiti LS,makar ti ziveo 1000 godina,to neces doziveti.A Zvezda ce vec naredne igrati LS i prestici taj vas koeficijenat.Zapamti dobro ovaj komentar.

        0
        0
        Odgovori
  6. 7 година чисте игре партизана. 7 чистих титула. у дербију се видело ко је ко. боље решавајте ваше проблеме у клубу него што пљујете наш. баскет нећу ни да спомињем ,пошто је тамо било забрањено звезда да победи. САМО ЋУ РЕЋИ -16

    0
    0
    Odgovori
  7. dobra fora ja sam grobar ali je odlicna. mada cigani sad izgorese na +16. a navikli 6 godina na debeo minus pa kako izdrze ????

    0
    0
    Odgovori
  8. Nije sramota gubiti, i priznati protivniku da je bolji. Sramota je nameštati utakmice, otimati državne pare, i baviti se ostalim prljavim radnjamakao što to radi crvena zvezda

    0
    0
    Odgovori
    • Pa Partizan to radi vec 20 godina i mi videli da jedina sansa da przivis otimacina pa poceli i mi!Gde je nasih 100 000 000 maraka?Red je da drzava i vrati nesto!

      0
      0
      Odgovori
  9. ..Sta ti je dugogodisnje ISKUSTVO IGRANJA ZAMRZIVAC LIGE…, „drage“ komsije, hvala lepo, ALI NIJE NAM POTRENA „POMOC“ DEVASTIRANIH I RENTIRANIH NAVIJACICA, IMATE VI VASIH 60 000 000 RAZLOGA ZA JOS VECE BRIGE, KAO I DZONIJA „ZASTICENOG SVEDOKA“ U SLUCAJU RAZBIJANJA ORGANizovane KRIMINALNE BANDE, tj. SPREGE MAFIJE I DRZAVNIH CINOVNIKA, USKORO VAM SLEDI GENERALKA NA SVIM NIVOIMA, STO SE TICE I SPECIJALNOG TUZILASTVA (u slucaju DZONI..), STO ZBOG UEFE I SEOBE U NAJNIZI RANG ZBOG RAZNIH NE-DELA U BLISKOJ PROSLOSTI, A JOS GOROJ SADASNJOSTI I SUROVE BUDUCNOSTI..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter