3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUIS IBANJEZ: Biju nas svi od reda

Objavljeno: 24.10.15 u 12:21

Fudbalski klub Crvena zvezda, lider Superlige Srbije, u subotu od 17.00 sati na stadionu „Rajko Mitić“ čeka drugoplasirani Borac iz Čačka u okviru 15. kola domaćeg elitnog ranga.

Levi spoljni fudbaler beogradskih crveno-belih, Luis Ibanjez, kazao je da izabranici Miodraga Božovića razmišljaju isključivo u pravcu nastavka pobedonosnog niza u šampionatu.

– Drugoplasirani tim na tabeli sigurno ima kvalitet, ali to ne menja naše planove. Želimo da nastavimo pobedničku seriju – rekao je Ibanjez.

Trener Božović kazao je da svaki rival sa kojim se Zvezda susreće često koristi snažne prekršaje kao adut u opstrukciji igre. Sa tom ocenom slaže se i Argentinac.

– Svaki klub igra grubo protiv Crvene zvezde. I ja bih bio isti da su mi protivnici kvalitetni fudbaleri poput Kataija, Vieire… Sporiji igrači ne mogu da ih uhvate i zbog toga ih udaraju – poručio je Ibanjez, prenosi Sportski žurnal.

Podu Crvene zvezde najavio je i Mičel Donald.

0
0

3 Komentara

  1. koji marketing … KAMPANJA u punom jeku : manipulacija, laz i prevara . koji naslovi, tekstovi , komentari placeni i oni poruceni … svi mediji su im na raspolaganju … zvezdinim ljudima ( vesica, covica , terzica …trener sa igracima postadose na ovu temu aktivni, oni se samo ispod vec napisanog teksta samo potpisuju ) isti naslovi i tekstovi dostavljeni su svim sportskim redakcijama, koji su puni : MANIPULACIJOM , LAZIMA, PREVAROM … DA PLJACKU NA TERENU i VAN TERENA OPRAVDAJU !!! udaviste naciju pricom o postenju ( kao kurva kad se preporucuje … postenjem ) . narod i sportska javnost sve zna : ko zvezdu organizuje, njom upravlja, DUGOVE otplacuje , utakmice i rezultate u celoj ligi NAMESTA … nemojte vise …aman ljudi iz i oko zvezde …DOSTA JE … OVO JE BRUKA i SRAMOTA ZA SRBIJU I SRPSKI SPORT .

    0
    0
    Odgovori
    • Do sada smo znali da si glup i lud ali da si slep,to nismo.Ako se iole razumes u fudbal,valjda vidis da Zvezdini igraci odskacu za dve klase od svih ostalih i da nema potrebe nikakvim namestaljkama,ili hvalospevima,kad se ocigledno vidi.Uhvatili ste se nekog alibija ko mutavi,krivi vam svi moguci a ne vidite realnost.Cia,Bia,Nlo,Vucic,Covic,Putin,Asad,novinari,snimatelji,komentatori…stvarno ste bruka i sramota Srbije.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter