5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIČEL DONALD: Znam da je Zvezda bivši šampion Evrope, poginućemo da uđemo u Ligu šampiona!

Objavljeno: 24.10.15 u 10:49

Crvena zvezda krupnim koracima grabi ka novoj šampionskoj tituli, a na tom putu vezali su 11 trijumfa.

Crveno-beli danas igraju meč 15. kola sa ekipom čačanskog Borca na svom stadionu „Rajko Mitić“ i nema sumnje da će Delije svim srcem čeznuti za novim, 12. uzastopnim trijumfom.

Dobar deo razloga za kvalitetne igre vicešampiona Srbije, bez dileme, leži i na sredini terena na kojoj suvereno vlada tandem Mičel DonaldMarko Grujić.

Holandski internacionalac, u razgovoru za Sportski žurnal, kaže da je primarni motiv svima u klubu osvajanje šampionske titule i plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

– Igranje u Ligi šampiona je ne samo moj, nego i cilj kluba. Igrao sma u plej-ofu sa Ajaksom, ali sada sam iskusniji i voleo bih da doprinesem plasmanu Zvezde u najjače evropsko takmičenje. Ima vremena do leta, važno je da nastavimo sa pobedama i onda se spremimo za kvalifikacije – rekao je Donald, prenosi Sportski žurnal.

Zvezdin Holanđanin je priznao i da nije znao da se njegov klub nikada nije plasirao u grupnu fazu , ali, navodi on, dobro mu je poznat podatak da je 1991. godine njegov klub podigao „ušati“ pehar.

– Nisam znao da ovako veliki klub nema nijednu sezonu u najjačem evropskom takmičenju. Zvezda zaslužuje da se nađe u visokom društvu i učinićemo sve da to nadoknadimo – naglasio je Donald.

Crvena zvezda danas od 17.00 sati nastavlja takmičenje u Superligi Srbije u susretu sa Borcem iz Čačka.

 

 

0
0

5 Komentara

  1. Kada udjemo u LS , mi cemo pokidati sve i osvojiti je opet. Sa verom u boga i Zvezdu , sledece godine je Evropa ponovo nasa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter