23
Evrokupovi

HRVATI GA PRIJAVLJUJU UEFA: Luka Milivojević sa Zvezdinim kačketom u Zagrebu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.15 u 00:44

Hrvatski novinari našli su se uvređeni kada je fudbaler Olimpijakosa Luka Milivojević izašao pred njih sa kačketom Crvene zvezde na glavi.

Kako su preneli hrvatski mediji, posle meča Lige šampiona između Dinama i Olimpijakosa u miks zoni ‘Maksimira’ u Zagrebu došlo je do manjeg incidenta. U njoj se pojavio srpski reprezentativac i fudbaler tima iz Pireja, Luka Mivojević, sa sve kačketom Crvene zvezde na glavi.

FOTO: index.hr
FOTO: index.hr

To je veoma zasmetalo hrvatskim novinarima koji su burno reagovali na ovaj prizor. Došao je i službeni delegat koji je to uslikao i zapisao, ali ljudima iz Dinama ni to nije bilo dovoljno. Jedan od predstavnika hrvatskog kluba je insistirao da Milivojević skine kapi, ali je on to oštro odbio.

– Neću da skinem kapu, ne dolazi u obzir, ja sam navijač Zvezde – odbrusio je Luka Milivojević, a nešto kasnije i uzvratio kontrapitanjem:

– Šta, Dinamova kapa nije provokacija, a ovo jeste?! – retorički se zapitao srpski internacionalac.

Evo kako je sve izgledalo:

(Izvor: youtube / Index.hr Portal)

Hrvatski mediji su istakli da će ceo slučaj biti prijavljen Evropskoj kući fudbala (UEFA). Očigledno im je veoma teško pao poraz od 0:1 na svom terenu od direktnog konkurenta za opstanak u Evropi i na zimu.

0
0

23 Komentara

  1. saša neznam samo ko snima dokumentarce i ko se po sarajevu sastaje .idi leci se ja kao grobbar malom skidam kapu aj ti ako si mudonja stavi kačket u maksimiru

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je stavio glodarski kacket niko nebi reagovao.Pa kaj ste mislili ,mi purgeri i crno bijeli ista smo familija…Od istog oca….PAPA FRANJO…

    0
    0
    Odgovori
  3. Jaoo sto ne pustise dron sa grbom crvene zvezde po terenu,pa bas me zanima sta bi bilo!!!Luka,svaka cast,imao si m*da!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako su ovakav fašisoidni narod primili u EU nije mi jasno…pa kod njih u državi je sve na bazi nacionalizma i fašizma,u svim porama društva.

    0
    0
    Odgovori
  5. To kenguru,nisi zaboravio svoj kraj!
    Svaka cast,posle odlicne igre u reprezantaciji napravio je potez koji je obradovao sve delije!

    0
    0
    Odgovori
  6. Bolesnici!Nije on nosio kapu neke politicke partije ili kapu sa kokardom da bi ih vredjao!Kapa sa grbom nekog kluba nije zabranjena!

    0
    0
    Odgovori
  7. Izgleda da jen u Zagrebu jedino dozvoljeno nositi Dinamova obilježja,a neka donesu zakon da je zabranjeno nositi dresove i kačkete drugih timova osim njihovih
    …ponašaju de kao mala djeca..

    0
    0
    Odgovori
  8. Ja neznam dokle ovo vodi vise radi kape tolika se prasina digla ne znam za mene licno nije provokacija da je stavio Srbija kapa ok al sta da kazem

    0
    0
    Odgovori
    • Pa i da je imao kapu sa natpisom „Srbija“ ne bi trebali tako reagovati. To je legitimna država kao i Hrvatska, BiH, Španija, i sl…
      Sramota je da se novinari tako ponašaju, ali izgleda da ta iskompleksiranosti i fobija je toliko jaka.

      0
      0
      Odgovori
  9. Ne mogu da se setim na koga su se zalili od zvezdinih kosarkasa sto je na patikama imao 4 S. sto je i zvanicno obelezje jedne drzave kao kod njih kockice

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter