11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRELOMIO: Milinković ponudio ostavku, spominju se i naslednici…

Objavljeno: 14.10.15 u 22:55

Nema više šta da se čeka, pa čak ni da odluka prenoći. Zoran Milinković je klupskim čelnicima ponudio ostavku.

Peti kiks iz šest mečeva naterao je Kizu na ovako nešto, a to se moglo naslutiti i neposredno posle remija u Surdulici od 2:2 i njegovim rečima… Ova ostavka sada će najverovatnije biti prihvaćena, i sklopiće se sporazumni raskid ugovora, ona posle Voždovca na Vračaru nije….

Sutra će u Humskoj biti održan sastanak Upravnog odbora, a možda će već tada biti jasno ko će biti novi trener Partizana.  

Kao ozbiljnog kandidata Novosti spominju Ivana Tomića, ali i navode da u upravi kluba za sada ne postoji jednoglasno rešenje oko naslednika… No, duga je noć….

Sa druge strane, B92 navodi da bi doskorašnji trener Teleoptika Igor Spasić bar do decembra mogao da vodi crno-bele. On je trenutno slobodan, jer je Tomić na klupi Partizanove filijale. Možda ponovo dođe do rokade….

Da li je Tomić pravo rešenje? Ili je to moćda Spasić?

0
0

11 Komentara

  1. sa ovim banditima Vazura (smesan lik),Vucelic(neznalica),Popovic(profi ubica svega sto valja) bezte dalje dok vas nestignemo dace bog da vas stignemo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Nista se nece promeniti odlaskom Milinkovica ma ko ga zameni. Uprava je korumpirana i nestrucna to vec svi znaju ali se cuti.Oni su spremni da promene bas sve da bi zadrzali svoje fotelje. Popovic, Vucelic, Vazura trio neznalica NAPOLJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Bojim se da sutra ne osvane vest kako debeli gmaz Vazura daje podrsku Milinkovicu,jer eto nije on jadnik kriv,dobro igramo u Evropi itd.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije lud da prihvati da vodi ovako slabu ekipu,nad kojom se svi izivljavaju.Potrosili bi ga kao trenera za samo jednu polusezonu i sve bi bilo zaboravljeno sta je uradio sa U20 reprezentacijom.Od ovih igraca nema sta da se izvuce,nemaju kvalitet a odlazi jedini koji nesto vredi,tako da samo lud covek moze da prihvati mesto trenera,pre kraja sezone….eventualno neki pocetnik,koji nigde nije radio sa seniorima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter