7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ NERASPOLOŽEN: Videćemo…

Objavljeno: 14.10.15 u 19:07

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković nije bio preterano zadovoljan ni raspoložen rezultatom u Surdulici. 

Njegov tim je imao prednost od dva gola na poluvremenu, ali su domaći u nastavku došli do velikog boda. 

– Dve kontre, primili smo dva laka gola. Nismo bili na istom nivou u drugom delu igre. Ovo je zaista loš rezultat za nas u ovom trenutku – rekao je kratko Milinković za televiziju Arena sport posle novog kiks koji je o narednim mečevima protiv Javora i Atletik Bilbaa rekao samo kratko “videćemo, videćemo“.

 

0
0

7 Komentara

  1. Covece daj vise ostavku, nisi dobar za Partizan. Svaki normalan navijac crno belih bi ti to savetovao. Pakuj se i idi koliko sutra, upropastavas tim, losa igra, evropa nemoze da zameni JSl, jeste da se tamo zaradjuje, ali treba i za drugi put obezbediti Evropu, koje su to tvoje takticke ideje Kizo. Dovedite tog Stankovica na zimu i Ovusua iz Ml.Radnika. Cao.

    0
    0
    Odgovori
  2. KIZO OSTANI, TI NAS BAR MATERIJALNO MALO KOSTAS, REZULTATSKI-PUNO, ALI TI SI ZA TO NAJMANJE KRIV !!! NAZADNA UPRAVA NAPOLJE SA TATOM VAM IZ SRBIJE !!! ODLAZECA „UPRAVA“ PO ZADATKU U SVETINJI, DA POLOZI JAVNO I TRANSPARENTNO SVE FINANSIJSKE IZVESTAJE, SVAKI ULAZ I IZLAZ, TOK NOVCA, A POSEBNO OBJASNJENJE ZA POPOVICEVO „OBECANJE“ OD 8 MIL. EVRA !!! SADA JE BAR SVIMA JASNO DA JE DV OTERAN ZBOG ISTINITE PRICE PROTIV „VELIKOG VODJE“ !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nadam se da cemo ti videti ledja.Ali ne znam zasto bi te uprava menjala kad im vrlo dobro obavljas zadatak,zadan od dragog im vodje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter