0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ORLOVI’ DANAS IGRAJU U ELBASANU: Za čast, za obraz – za SRBIJU!

Objavljeno: 08.10.15 u 09:15

U okviru sedmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj danas će od 20.45 u Elbasanu snage da odmere Albanija i Srbija.

Sve osim fudbala. Tako se može opisati atmosfera pred današnji meč srpskih i albanskih „orlova“. Naša selekcija dočekana je na „nož“ u Tirani, a na putu ka hotelu autobus je kamenovan i polomljeno je staklo. Pretnje albanskih navijača stižu iz časa u čas, ali sada nećemo o tome, sada ćemo o fudbalu. Srbija u Elbasanu nema šta da izgubi, ima samo šta da odbrani. To su čast, ponos i poštenje. Evropsko prvenstvo je završena priča odavno, ali ajde da jednom i „orlovi“ nekome „lupe šamar“, a kome bi on bolje „legao“ nego Albaniji, poslati je u Elbasanu u baraž za Euro.

Iz tabora naše reprezentacije poručuju da ih ne opterećuju dešavanja oko terena i da će dati maksimum kako bi savladali neugodnu selekciju Albanije.

– Spremili smo se za sve, nemamo nijedan razlog da razmišljamo o bilo čemu, osim o fudbalu. Sve drugo pored fudbala ćemo ostaviti sa strane. Ne treba da trošimo energiju na ono što se neće događati na terenu – rekao je selektor Radovan Ćurčić i dodao:

– Ovu utakmicu je lakše spremiti, nego na primer onu sa Jermenijom bez publike. Igrači su motivisani i nadam se da velika želja da se napravi rezultat neće prerasti u nešto drugo.

Još uvek nije poznato u kom bi sastavu mogle da počnu utakmicu dve selekcije, a mi pretpostavljamo da će to izgledati ovako:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

ALBANIJA (4-5-1): Beriša – Đimsiti, Agoli, Cana, Ajeti – Kukeli, Džaka, Abraši, Gaši, Lenjani – Čikaleši.

SRBIJA (4-5-1): Stojković – Tomović, Ivanović, Mitrović, Kolarov – Matić, Milivojević, Ljajić, Tadić, Tošić – Mitrović.

[/stextbox]

Kog god da izađe na teren, mi mu poručujemo samo jedno, „Bori se za čast, za obraz, za SRBIJU“!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter