2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INCIDENTI U TIRANI: Kamenovan autobus Orlova! (FOTO)

Objavljeno: 07.10.15 u 19:18

Uprkos ogromnim merama obezbeđenja, ipak je došlo do incidenata u Tirani. Autobus u kojem je naša fudbalska reprezentacija prevožena do hotela je kamenovan!

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, razbijeno je nekoliko satkala, nema povređenih, a reprezentativci Srbije su sprovedeni do hotela.

0
0

2 Komentara

  1. Паметни су људи када кажу зашто обазирати пажњу на икакве инциденте у Албанији, па и када би побили све фудбалере из репрезентације, опет би били криви Срби, а не Албанци, јер ми смо Срби, и шта год да се догоди у свету, ту морају бити умешани Срби, учествовали они у томе или не, а овде би им и онако био изговор за она дешавања у Београду, и нико не би ни нос подигао да се супротстави, кад уопште ни немамо власт, нити политичаре из Србије који представљају Србске интересе, већ само свој џеп, и онако како им кажу њихови „власници“ из иностранства да обављају како им се каже, пошто су их претходно купили зарад својих циљева.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter