1
Evrokupovi

NEOBIČNO: Partizan sprečen da odradi trening u Augzburgu

Objavljeno: 30.09.15 u 20:07

Fudbaleri Partizana će u četvrtak od 19 sati u Augzburgu protiv domaće ekipe odigrati meč 2. kola Lige Evrope, ali ono što je zanimljivo na duel bavarskom klubu će izaći bez odrađenog treninga na WWK areni.

Naime, prema pravilima UEFA gostujući timovi imaju pravo da u terminu odigravanja meča odrade jedan trening na stadionu na kom će biti odigran meč, ali su crno-beli ostali uskraćeni za tu privilegiju.

Kako prenosi izveštač Večernjih novosti sa lica mesta razlog je više nego bizaran odnosno ekspedicija Partizana nije uspela da se probije kroz saobraćajnu gužvu na putu od Minhena (gde je ekipa smeštena) do Augzburga pa je odlučeno da trening bude ozkazan.

Dva tima u različitom raspoloženju ulaze u sutrašnji duel pošto je Partizan prekinuo niz loših rezultata u domaćem šampionatu, a pored toga je u meču prve runde savladao AZ Alkmar, dok je nemački klub na evropskoj premijeri poražen od Atletika u Bilbau, a u Bundesligi je u subotu izgubio pred domaćim navijačima od Hofenhajma.

Jeste li videli na koji način su prvotimci Partizana ubijali vreme u autobusu, a kako su nemački mediji predstavili srpskog šampiona i ko ih više plaši – igrači ili navijači.

0
0

1 Komentara

  1. Sprečavanje od 1955 do danas. Sudije….., izmišljene kazne, odigravanje 700km od Beograda, skandali na aerodromima, gužve u saobraćaju,…

    Oće to samo jedan klub

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter