5
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

NEMAČKI MEDIJI ANALIZIRALI PARTIZAN: Augzburg bi trebalo više da se plaši onoga na tribinama, nego na terenu!

Objavljeno: 30.09.15 u 18:53

Fudbaleri Augzburga i Partizana u četvrtak od 19 sati igraju meč drugog kola Lige Evrope, a nemački mediji analizirali su crno-bele.

Prema analizi portala Sport1.de, u prvom planu bili su “nestašni“ navijači Partizana, dok se na terenu Nemci uzdaju u lošu tradiciju crno-belih na gostovanjima bundesligaškim timovima.

U svom članku, ovaj portal ističe da su “srpski navijači pomalo opasni“ i da su poslednjih godina bili trn u oku UEFA. 

Sport1 podseća na prošlogodišnji transparent „Only Jews and pussies“ na meču protiv Totenhema u Beogradu zbog čega je Partizan kažnjen sa 40.000 evra. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Takođe, Nemci su podsetili i na nemile scene na “večitom“ derbiju 2007. godine kada je došlo do velikih nereda u kojima je povređeno 35 policajaca. 

Sa sportske tačke gledišta, Nemci ne strahuju mnogo podsećajući na tradiciju Partizana na gostovanjima bundesligaškim klubovima.

Na poslednjih osam gostovanja u Nemačkoj, Partizan je izgubio, a posebno se ističu porazi od Štutgarta 2008. u Ligi UEFA, kao i od Bajerna 3:1 iz 2002. godine.

Oni su za kraj samo podsetili da je Partizan poslednji put slavio protiv jednog nemačkog tima još davne 1983. kada su bili bolji od berlinskog Dinama – 1:0.

Slažete li se vi sa ovim stavom nemačkog lista?

0
0

5 Komentara

    • A protiv koga ćete vi danas da igrate paćeniče? Dolazite na stadion da gledate raspalu Zvezdu kako igra nameštene utakmice protiv smejurije i ima vas dovoljno da ne postoji ustanova da vas sve hospitalizuje od jednom. Čim utakmica nije nameštena, dođu neki kamilari iz Kazahstana i pocepaju vas kao krpu… i ti se javljaš izrode!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter