7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAOŠTRAVA SE: Babović se opet svađao sa navijačima, oni mu poslali jasnu poruku posle meča (FOTO)

Objavljeno: 27.09.15 u 19:17

Iako je na prošlom meču protiv Rada, istočna tribina pružila podršku Stefanu Baboviću, danas je situacija ponovo pogoršana.

Zamenik kapitena Partizana ponovo je danas na Vračaru ušao u verbalni konflikt sa navijačima, što je bio jasan znak da se stanje nije smirilo posle prethodnog susreta, kada je na istočnoj tribini Partizanovog stadiona razvijen transparent podrške Stefanu Baboviću.

Navijači Partizana nezadovoljni su njegovim igrama, ili bar stilom igre, kao i zalaganjem na terenu, a to su potvrdili i posle meča na društvenim mrežama, iako je Partizan uspeo da slavi protiv Voždovca.

Jasna je njihova želja da Babović ode iz Partizana. Da li bi to pomoglo crno-belima da zaigraju bolje?

0
0

7 Komentara

  1. Ko što Milorad reče da su vođe bivši navijači Zvezde. Moram se nadovezati samo da su to najureni navijači Zvezdinog severa za kojima su vrata zatvorena .I sad su ti kao iz revolta prema Delijama postali navijači i vođe Grobarima. Situacija je više tragikomična.Kako neko juče voli jedan klub a danas drugi i odmah je vođa tim navijačima tog kluba.Što bi se reklo kakav klub takve mu i vođe i navijači. E Grobari sa vama je uvek komedija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Podrska babinju budimo uz njega a ne sa nasim dragim vodjama navijaca sa juga koi su ranije bili vodje zvezdinih navijaca razumem da igraci ili treneri menjaju klub ali vodje koi se kunu u grb nikako babovic je dobar igrac i nesto ovde smrdi oce unutar kluba da nas uniste

    0
    0
    Odgovori
  3. Po komentarima na ovu vest se vidi da Babovic ima postovanje i podrsku vecine grobara. Jasno je da je neciji interes da se ovaj momak a i Partizan generalno maksimalno izbaci iz ravnoteže ali se nadam da im to neće poći za rukom. Ima još vremena do kraja sezone, nemojte prerano donositi zaključke. Ovakvi tesktovi su sramota za novinarsku struku ali smo na žalost navikli na takve stvari. Puna podrška i treneru i zameniku kapitena koji su grobari do srži! A hotsport neka objavi moj komentar kao vest sa naslovom „Grobari uz Babinja i Kizu“ to bi u najmanju ruku bilo pošteno u odnosu na ono što je objavljivano do sada. Dajete sebi za pravo da nam mišljenje fudbalskog neznalice pripisujete kao većinsko. Zaista nekorektan potez a evo Vam prilike da to ispravite. Sve najbolje svim dobrim i poštenim ljudima u ovoj napaćenoj zemlji.

    0
    0
    Odgovori
  4. Отерајте ви њега и борба за опстанак вам не гине ! Све голове које сте дали у сезони он је напаковао !

    0
    0
    Odgovori
  5. Koliko god mi nevoleli babinja boljeg od njega nemamo

    Mislim da neki i preterivaju kad je on u pitanju ipak po statistici je jedan od igraca koi trči najvise

    Mrzeo Sam GA kao i veliki broj grobara posle vidim da decko ima najvise asistencija u istoriji protiv zvezde plus psuje ga ko stigne a on se ipak solidno bori na terenu i tu je kid skoro svakog gola sto nebi bilo ko u njegovoj situaciji. Ali i pores svega toga ja bi bio veoma Srecan kad bi mu nasli zamenu neznam decko me nervira samom pojavom.

    0
    0
    Odgovori
  6. ne moze jedan covek da bude kriv u fudbalu za lose rezultate,niti branim Babovica niti ga podrzavam,ali voleo bih jedan mec da odigramo bez Babovica u startnoj postavi,cisto da vidite koliko ce da fali..uz Vulicevica,Babovic je jedan od najboljih igraca trenutno.Nemoj da vas zavaraju dva gola Abubakara da je on nesto specijalno,koliko je samo sansi promasio do sada,pa i onu na derbiju,da ne pominjem prijem i kontrolu lopte,brz i prodoran jeste ali asistencija i realizacija blizu 0..
    Setite se KKP koliku smo im podrsku davali kada je bilo najteze i koliku cemo im podrsku davati ove sezone kada je najgora u istoriji KKP..
    i ovi momci zasluzuju zajedno sa KIZOM podrsku do nove titule..slozna porodica kucu gradi!! pozdrav svim grobarim,vidimo se u Augsburgu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter