10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SL: Na Vračaru ponovo ‘iz keca u dvojku’, Partizan prekinuo seriju utakmica bez pobede (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.15 u 17:58

Fudbaleri Partizana su uspeli da posle tri meča u kojima nisu mogli do pobede prekinu tu seriju trijumfom od 2:1 (0:1) protiv Voždovca koji ih je ugostio na stadionu Obilića na Vračaru.

Poveli su domaći već posle prvog ozbiljnijeg napada kada je Mašović lepo asistirao Ćirkoviću koji se nije upčašio već je rutinski savladao Živka Živkovića. Partizan gotovo da nije imao šansu za izjednačenje ako se izuzmu udarci sa distance Babovića i Živkovića u ranoj fazi meča.

U 24. minutu crno-beli su tražili penal posle prekršaja nad Božinovim, ali je sudija u toj situaciji presudio drugačije odnosno „svirnuo“ je prekršaj nad Glavčićem una oko 25 metara od gola Voždovca.

Drugo poluvreme bilo je daleko uzbudljivije Pošto je Andrija Živković izjednačio već posle nepunih pola minuta igre pa su crno-beli imali gotovo svih 45 minuta da naprave potpuni preokret. A do njega je došlo u 72. minutu kada je Babović bio precizan sa bele tačke, nakon prekršaja nad Oumaroum kog je u skoku oborio jedan defanzivac Voždovca.


(Izvor: Youtube/Forza Milan)

Mogli su domaći pre toga ponovo da povedu, ali je udarac Mašovića, koji je izašao sam ispred Živkovića, završio pored gola, a isti igrač je nešto kasnije u novoj situaciji „jedan na jedan“ pogodio u noge golmana Partizana kojem ide deo zasluga za to što nije došlo do izjednačenja.

Izjednačio je Voždovac na tri minuta pre kraja kada je Mihajlov nadskočio Balažica, ali je pomoćni sudija mahnuo ofsajd pa je pogodak poništen. da li je ofsajda bilo ili ne ostaće enigma jer kamere nisu dobro zabeležile ovaj slučaj.

Ovom pobedom Partizan se vratio na devet bodova manjka za Crvenom zvezdom, ali je i dalje treći na tabeli pošto ima poen manjka u odnosu na Javor. Voždovac je na 13. mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova u 11 kola.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Voždovac – Partizan 1:2 (1:0)
(Ćirković 4 – Živković 46, Babović 72pen)

Stadion: Obilića na Vračaru
Gledalaca: oko 2.000
Sudija: Milan Jeremić
Žuti kartoni: Adamović, Pavlović (Voždovac) – A. Živković, Lukić (Partizan)
Crveni karton: Adamović

Voždovac): Popović – Radivojević, Mihajlov, Ivković, Jovanović – Pavlović, Marinković (67 Stojanović) – Adamović, Ristović, Mašović (85 Asani)

Partizan: Ž. Živković – Vulićević, Balažic, Fabrisio, Subić – Glavčić (73 Kosović), Lukić, Babović, Golubović – A. Živković, Oumaru (93 Šaponjić), Božinov (46 Stevanović)

[/stextbox]

0
0

10 Komentara

  1. Ništa nije sporno. Drugi ugao kamere TV Arena jasno pokazuje da je igrač Voždovca koji je postigao drugo gol, sve vreme ispred igrača Partizana, za minimum jedan metar (kadar pušten na insistiranje komentatora utakmice), a da su njih dvojica najbliži golmamu Partizana. Penal za Partizan je bio čist kao suza, obzirom da je igrač Voždovca išao na to da obori igrača Partizana i rukom i nogom, u čemu je i uspeo (pogledajte snimak). Crveni karton (drugi žuti) je nesporan, igrač Voždovca je sprečio kontru, nebirajući sredstva. Moje je mišljenje da je prvi gol Voždovca dat iz ofsajda. U svakom slučaju Partizan nije imao pomoć protiv Voždovca, već je oštećen. Sa druge strane Novi Pazar je oštećen proti Zvezde, jer je sudija pokazao ofsajd kada je Novi Pazar trebalo da povede protiv Zvezde, a igrač Zvezde je bio više od metra ispred igrača Novog Pazara. To se ponavlja protivnicima Zvezde iz kola u kolo i nikom ništa. Nijedan sudija nije kažnjen. Uzgred, kada je Božović odslužio kaznu za isključenje u prvom kolu protiv OFK Beograda?

    0
    0
    Odgovori
  2. Hajde ćuti majke ti! Kako te bre nije sramota? Koja 3 penala? Postojala je eventualno jedna (ne)sporna situacija tog tipa, kada je Božinov sam od sebe pao u 16m. KAmera iza gola to nedvosmisleno potvrđuje. Sudija mu je oprostio žuti karton,a da mu je dao karton bio bi indirektan udarac za Voždovac, a ne slobodan udarac za Partizan na 23-24 metra. I taj faul je sumnjiv, jer je bio očigledan sudar 2 igrača, a ne konkretan faul igrača Voždovca. Eto, ta sumnjiva situacija je dosuđena u korist Partizana. Dosuđen penal… Ruka na ramenu sama po sebi ne znači mnogo, intenzitet faula NIKAKAV, a Oumaru loptu ni rukom nije mogao da dohvati. A sudija još dodaje žuti za odbrambenog igrača… BRUKA. Prvi gol Voždovca je možda bio, a možda i nije bio ofsajd, a ni posle 10 -ak pregleda na Areni to se nije videlo. Ukoliko to crno-beli Radulović ne kaže da je ofsajd, onda ne možemo ni ti, a ni ja…

    0
    0
    Odgovori
  3. Prvi gol Vozdovca cist ofsajd, sviran penal posle 3 nedosudjena, svaka sumnjiva situacija isla je na stranu Vozdovca… Mora Zvezda biti sampion, Vucko je rekao…

    0
    0
    Odgovori
  4. Grobar do koske?! Gdk?! Ajmo komentari na ponisten gol? Crveni? Penal? Prelaz? Ajmo sad ajmo :)!!! Ti si samo mali Partizan!!! Sramoto Srbije!!! Sramni navijaci! (Cast izuzecima).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter