6
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Printscreen

DISKUTABILNO: Sudija pustio prednsot pa umesto penala svirao prekršaj van šesnaesterca za Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.15 u 16:48

Nakon prvih 45 minuta meča na Vračaru u kojem su se u 11. kolu Superlige Srbije sastali Voždovac i Partizan, nominalni domaćin vodi sa 1:0, a moglo je da bude i drugačije…

Pre svega u slučaju u 24. minutu kada je sudija Jeremić na asistenciju pomoćnika svirao prekršaj nad Glavčićem na oko 25 metara od gola Voždovca iako je usledio i prekršaj nad Božinovim u šesnaestercu „zmajeva“.


(Izvor: Youtube/TV Srbija)

Katastrofalnom igrom Partizan možda nije ni zaslužio bolji rezultat jer praktično nije imao nijednu ozbiljnu šansu za 45 minuta igre.

0
0

6 Komentara

  1. Partizan po ko zna koji put ostecen,ali masinerija ala zurnal i ostali zvezdini portali pokusavaju da zamazu oci i izmmisle kako je partizan pokrao na vracaru a ustvari je bilo obrnuto..Bitno je da velicaju lopovluke svoje mezimice

    0
    0
    Odgovori
  2. penal na oumaru je bio a ovo sam se sapleo,e sad dal je bio ofsajd kod gola voždovca nevidi e dobro ali mislim da nije ako je bio za nijansu.

    0
    0
    Odgovori
    • Uzmi naočare pa ćeš videti. Čist ofsajd! A ovo je penal samim tim što je sudija dao prednost a onda Božinov srušen sa leđa.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter