11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRAŠANAC I ŽIVKOVIĆ: Golčina Vijeire, zaslužen, ali previsok poraz

Objavljeno: 12.09.15 u 20:47

Fudbaleri Partizana izgubili su od Crvene zvezde u 149. “večtom“ derbiju, a Darko Brašanac i Živko Živković čestitali su crveno-belima na pobedi.  

Nemam pametan komentar na sve što se desilo. Imali smo psihološku prednost u nastavku, ali nas je taj evro gol prelomio. Čeka nas naporan period – rekao je Brašanac. 

Živko Živković se složio sa svojim saigračem.

– Moramo što pre da zaboravimo ovaj derbi i da nastavimo dalje.  Čestitam Vijeiri, ali rezultat je možda previsok, iako je Zvezda zasluženo slavila – istakao je Živković.

0
0

11 Komentara

  1. Budite srećni što su podigli ručnu posle 3.gola inače bi popili petardu.Što se igre u polju tiče,pogotovo prvo poluvreme i negde do 70-75.min.dok se nisu svesno povukli,realna razlika bi bila 3 komada ali ovako je sasvim ok ovaj rezultat.Pokazali su da je kvalitet na Zvezdinoj strani i to obilato,jednostavno su vam krili loptu i probijali kako su hteli.

    0
    0
    Odgovori
    • Da je Partizan iskoristio sve šanse koje je imao drugačiju bi pesmu pevao.I niste povukli ručnu,zato što je Partizan izvršio pritisak,pri svakom iole ozbiljnom napada štoperi Zvezde su panično ispucavali loptu u korner,i kad je imalo potrebe,i kada nije…

      0
      0
      Odgovori
    • Druže tisi izgleda gledao neku drugu utakmmicu.Po statistici ai po igri partizan je bio bolji za klasu.Jednostavno imali ste sreće.Daliste iz dva šuta dva gola u drugom pouvremenu i posle vas nije bilo nigde.Daje partizan iskoristio barem 50 posto svoih šansi druga priča bi bila.Toje realnost.

      0
      0
      Odgovori
      • Izgleda druže da si ti gledao neku pogrešnu ili drugu utakmicu ili se ne razumeš u ovaj sport,treće nema.U prvom poluvremenu je Zvezda igrala viktorije na vašoj polovini,40 minuta je bila za dve klase bolja a izjednačili ste iz polušanse,sasvim slučajno.U drugom smo vas samleli na početku i negde oko 70.minuta smo se povukli,svesno.Imali smo jedan kiks kad je odbrana ispala ali Abubakar nije znao da iskoristi i rezultat je i više nego realan.Zvezda je za dve klase kvalitetniji tim,što je i dokazala a ti se malo raspitaj po komšiluku od ljudi,koji poznaju fudbal,ko je bio bolji a možeš sutra i štampu da prelistaš pa shvatiš koliko neznaš o ovom sportu.Čak su i svi vaši igrači dali izjave da je Zvezdina pobeda potpuno zaslužena.Pređi na neki drugi sport,možda pronađeš koji ti bar malo ide sa shvatanjem.

        0
        0
        Odgovori
      • Бит ће да си ти гледао неку другу утакмицу ! Средњи ред Звезде је две класе испред Партизановог а о шпицевима да не говорим ! И ти помињеш неку срећу !

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter