1
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Mitrović i sudija Mariner pomogli Arsenalu da pobedi (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.15 u 15:50

Fudbaleri Arsenala savladali su Njukasl 1:0 (0:0) u četvrtom kolu Premijer lige na „Sent Džejms parku“.

Pitanje je da li bi izabranici Arsena Vengera trijumfovali da nije bilo sudije Marinera i „gluposti“ srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića. Bivši napadač Partizana je u 15. minutu neoprezno startovao na Kokelana, a arbitar ga možda i prestrogo isključio.

Arsenal je bolje ušao u meč. Već u 10. minutu Beljarin je uposlio Volkota, ovaj izašao sam na Krula, ali je Holanđanin sjajno intervenisao. U 15. minutu isključen je Mitrović zbog starta otvorenim đonom na Kokelana i tada je bilo jasno da će „tobdžije“ najverovatnije u London sa tri boda.

Četa Arsena Vengera je najveću šansu propustila u 32. minutu kada je snažno šutirao Sančez, Krul je odbio kratko loptu, a sa tri metra neprecizan je bio Volkot. Bunker Njukasla je probijen tek u 52. minutu. Bila je to opsada gola domaćina, a posle šuta Okslajda Čembrlena lopta je pogodila Koloćinija i završila u golu.

Arsenal je od tog momenta zaigrao sigurno, rutinski držeći loptu u svom potezu. „Tobdžije“ su imale još dve dobre šanse, ali je udarce Sančeza i rezerviste Žirua odbranio Krul.

(Izvor: RuTube)

PREMIJER LIGA – ČETVRTO KOLO:

Subota:
Njukasl – Arsenal 0:1 (0:0)
(Koloćini 52 a.g.)

16.00 Aston Vila – Sanderlend
16.00 Bornmut – Lester
16.00 Čelsi – Kristal Palas
16.00 Liverpul – Vest Hem
16.00 Mančester siti – Votford
16.00 Stouk – Vest Bromvič
18.30 Totenhem – Everton

Nedelja:
14.30 Sautempton – Norič
17.00 Svonsi – Mančester junajted

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter