13
Evropske lige

DA LI GA SUDIJE U PREMIJER LIGI NE VOLE: Mitar isključen posle 15 minuta igre! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.15 u 14:10

Iz kola u kolo čekamo da Aleksandar Mitrović zablista u dresu Njukasla i Premijer ligi. Ali, da bi se to dogodilo moraćemo da sačekamo najmanje još dva kola, a možda i više.

Naime, bivši napadač Partizana isključen je u 15. minutu utakmice koju njegov Njukasl igra protiv Arsenala. Mitrović je otvorenim đonom nagazio na stopalo Kokelana, a sudija Mariner je isključio našeg reprezentativca.

Da li je odluka engleskog arbitra bila prestroga?

(Izvor: YouTube/Golas)

0
0

13 Komentara

  1. Kako ste samo svi tako pametni!!! Mozemo samo da mu zavidimo,na dosadasnjoj kariteri,ima gresakai,ali koji igraci ih nemaju!!!
    Pozdrav za sve „kompetentne“ ljubitelje fudbala!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Igrao sam fudbal,tu je razlika,svaka čast Mitru na lovi i karijeri,al je“psihić“to je problem,sve se vidi,sve je pokriveno kamerama,svaki milimetar.

      0
      0
      Odgovori
  2. Sudija te izbacio zbog namere,išao si đonom na nogu,tvoja nesreća je što je sudija bio blizu i video „nameru“,Engleska je to,tamo važi fer plej,pamet u glavu.

    0
    0
    Odgovori
  3. A taman sam pomislio da je odrastao…steta.Nije problem start koji je napravio vec njegov stav u toj i u nekoliko situacija pre toga.Zali Boze talenta.

    0
    0
    Odgovori
  4. za ovo neko ne bi dao ni zuti,vise foliranja nego sto je start,ocito da mirta ne cene u engleskoj………………da ne pominjem „teoriju zavere“ sto je SRBIN!

    0
    0
    Odgovori
  5. Tako moze da igra u Belgiji ili u Partizanu, a ne u kulturnoj i ozbiljnoj ligi kao sto je Premijer liga. Ugazio Kokelana dobro mu nogu nije slomio. Magarac

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter