26
Domaći fudbal

STIŽE NA PREGOVORE: Partizan dovodi Hrvata za levog beka?! (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.15 u 14:12

Po mnogima je pozicija levog beka Partizanova najslabija karika, zato uprava crno-belih sprema transfer koji će podići puno prašine u regionu.

Transfer bomba koja bi bila presedan u regionu sprema se u Humskoj! U danu kada Partizan bije bitku za plasman u Ligu šampiona pojavila se informacija da će od petka dobiti novog levog beka – i to Hrvata.

U pitanju je Tonči Kukoč, fudbaler koji ima 24 godine. Karijeru je počeo u splitskom Hajduku, a onda je nosio dres Istre, Mosora, Dragovoljca i Breše, pre nego što je otišao u bugarski CSKA iz Sofije. Ovog leta spominjalo se da je za njega zainteresovan i Štutgart, ali se nije otisnuo u Bundesligu

Sada dolazi na pregovore sa Partizanom, što je i sam potvrdio u izjavi za bugarske medije.

– U petak idem na pregovore sa Partizanom. Želim tamo, videćemo hoću li potpisati ugovor. Videćemo kako će ova priča završiti. Mene zanima samo fudbal, ne zanima me nacionalnost niti bilo šta drugo – rekao je Kukoč za ‘Goal’.

Bio je član i mlade reprezentacije Hrvatske i nema sumnje da bi ovaj transfer podigao mnogo prašine u Srbiji i regionu.

Evo i nekih od njegovih najlepših golova u dosadašnjoj karijeri:

 (youtube / CroSenna)

(youtube / anonimus)

0
0

26 Komentara

  1. Gde će hrvat nego u hrvatski klub,ništa čudno.Svako voli svoje,kao što kaže Matija Bećković:“Zar je Partizan domaći klub?“

    0
    0
    Odgovori
  2. 10-15 nasih igraca igra ili je vec igralo u Hrvatskoj, bilo je i 2 trenera koji su radili tamo. Ukoliko je dobar igrac i ukoliko ce da podigne kvalitet Partizana i da se posteno i pozrtvovano bori svakako je dobrodosao! Probudite se, Tito je umro, ratovi su zavrseni…dobrodosli u 2015.godinu!

    0
    0
    Odgovori
  3. ja sam isreno nacionalista ekstremni volim najvise srbiju i partizan i mrzim sve nase vekovne neprijatelje hrvati su najveci i smatram da su svi hrvati ustase ali ako ce ovaj decko igrati posteno i doprineti rezultatima partizan posto je i nekome ko se nerazume u fudbal jasno da petrovic nema veze sa ozbiljnim fudbalom danas sa svojim patuljastim rastom i kilazom od65kg nemoze da igra ozbiljan fudbal da dobije bilo koji duel o skok igri netreba ni pricati zao mi je sto lomic nije dosao ali vidim da je tonci slican tip igraca visok snazan jak u duelu brz i sa odlicnim prekidom sjajnom levicom i mislim da bih bio veliko pojacane jer su i vule,balazic i fabrucio odlicni fudbaleri samo je rupa levi bek i nisam optimista pred bate ostali smo bez sjajnog zadnjeg veznog jevtovica decko je agresivan prekida svaki napad visok odlican u skok igri visok izgubili smo skok i ovako je ekipa ekstremno niska kada izgubite igraca kakav je jevtovic 192cmm visok onda protiv ovakve skakacke ekipe lose nam se pise ali se nadam ipak senzaciji.

    0
    0
    Odgovori
  4. GOXY KAKO SE ZOVE USTASA IZ IDEJE KOJI VAS FINANSIRA, STA CEMO SA PROSINECKIM I KNINSKOM TVRDJAVO. AKO SU TEBI OSNIVACI PARTIZANA KOCA POPOVIC I PEKA DAPCEVIC USTASE ONDA TI DETE IMAS OZBILJAN PROBLEM I ZAPAMTI NIKOLA TESLA JE BIO SRBIN NIJE BIO CIGAN

    0
    0
    Odgovori
  5. A sta ocekujete od zvezdinih novina. Danas se igra jedna od najjacih utakmica na ovom prostoru. Tekma za ligu sampiona ali su novine pune vesti o.pojacanjima zvezde u kk i fk kao i pojacanjima drugih kkubova i srbiji ali se o tekmi godine nista mnogo neprica. Pustite crvene rezimske novinare. Batalite te novine danas cemo da im zapusimo usta jednom za svagda

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde goksi pali bre sa nasih vesti idi na svoje gde vam stizu pojacanja za tekme sa zagubicom spartakom ofkom i drugim bratskim klubovima. Za bolje i niste a na kraju sezone odose svi slobodni jer vas vole do poslednjeg evra.

      0
      0
      Odgovori
  6. „Dragi“ novinari, vi ste ti koji podizete prasinu! Vi ste ti koji srozavate drzavu! ISTORIJA SE NE TREBA ZABORAVITI!!! ISTO TAKO SE NE TREBA ZIVETI U NJOJ!!! POKAZIMO SVETU DA SMO SAZRELI!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter