8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EMOTIVNA PORUKA: Ovako se Crvena zvezda oprostila od Predraga Rajkovića (FOTO)

Objavljeno: 28.08.15 u 23:14

 Sve vrvi od emocija u danu kada se Crvena zvezda oprašta od svog kapitena i golmana, Predraga Rajkovića.

Danas je i zvanično potvrđeno da će Predrag Rajković potpisati ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva u transferu vrednom tri miliona evra.

Kapiten i golman Crvene zvezde se uz suze oprostio od sada već bivših saigrača i otputovao je u Izrael, gde bi prema nekim navodima već u nedelju trebao da debituje na golu izraelskog šampiona.

Isto tako emotivno se Fudbalski klub Crvena zvezda na svom zvaničnom tviter nalogu slikom i porukom zahvalio Rajkoviću na svemu što je učinio za crveno-bele.

– I kada odeš iz Zvezde, Zvezda iz tebe neće nikada! Srećan put i hvala ti za sve! – stoji u poruci, a u potpisu ‘Tvoja Crvena zvezda’.

0
0

8 Komentara

  1. Zivkovic, Rajkovic…..zaista nije bitno.
    Bezite odavde sto dalje, jer se leba u Partizanu i Zvezdi necete najesti.
    Svaka uprava gleda svoje dupe, njih nije briga za igrace, tako da je bolje da odu sto pre.
    Naravnooo, kad im karijere krenu silaznom putanjom, uvek ce se vratiti u Zvezdu/Partizan
    to je sasvim normalno. To svi rade. Sasa Ilic ima skoro 40 godina, a Partizan idalje nema boljeg veznog igraca.
    Nije bitno ko navija za Partizan/Zvezdu, dok se klubovi ne privatizuju, dok ne bude bar tri ili vise kandidata za titulu, ovde fudbal ne treba da se igra.
    Rajkovicu, sve najbolje u nastavku karijere, zelim ti vrhunsku formu, da postanes prvi golman Mancestera, Reala ili Barselone, tako da ne moras da se vracas u ovu propast ovde.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji bolesnici su ovi Glodari.Rekao bih vam da se lecite ali nema leka tome.Ili jesi ili nisi bolestan,a ocigledno mnogo ih je takvih .
    Rajko,sve najbolje u nastavku karijere .Jako si dobar momak,Bog ce te cuvati gde god da si.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedan od igrača koje sam baš zavoljela,nije mi bilo ovoliko teško ni kada je Nine odlazio .I ne može da mi udje u glavu da će na sledećoj utakmici biti neko drugi na golu,veliki je Delija,uvijek nasmijan,raspoložen,kako je samo plakao kada smo igrali nerešeno protiv Mladosti u poslednjem kolu prolećnog prošlog šampionata,kako je plakao na komemoraciji za Gorana Gogića.Upravi zinulo du** za pišljiva 3 miliona,njemu se nije ni išlo,sad bolje da predamo titulu Partizan jer Sa Kahrimanom nemamo nikakvih šansi.
    VRATIĆE SE RAJKO JEDNOG DANA PEVAĆE MU CELA MARAKANA

    0
    0
    Odgovori
  4. I kada odes TI, BLUDNICA CE OSTATI.. .!. XXAAXXAA .!. Sinovima bludnica, nece se ostvariti san, SAMPION CE OPET BITI PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Jedite g**na svi vi ovakvi,kako vas bre nije sramota,šta da je vama otišao Živković,a otiće jer ništa bolja nije ni vaša uprava od ove naše.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter