4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUZE NA RASTANKU: Rajković se oprostio od Zvezde, ali i dao veliko obećanje!

Objavljeno: 28.08.15 u 21:04

Crvena zvezda je ostala bez kapitena i velikog oslonca u odbrani koji će karijeru nastaviti u Makabiju iz Tel Aviva.

Posle mnogih ponuda koje je Zvezda dobijala za svog kapitena, munjevito je reagovao izraelski tim, koji predvodi Slaviša Jokanović i čija je velika želja bio upravo Predrag Rajković, kapiten Crvene zvezde i osvajač Svetskog omladinskog prvenstva.

Za tri miliona evra Rajković će preći u Makabi, što će svakako biti značajna finansijska injekcija za klub iz Ljutice Bogdana.

– Oprostio sam se od saigrača pred popodnevni trening, bilo je veoma emotivno, zaplakao sam, ali to je fudbal i to je život. Odlučio sam se za Makabi i zbog Zvezde, koja će dobiti veće obeštećenje. Znam da je razlika između nemačke i izraelske lige velika, ali presudila je želja da igram u Ligi šampiona – rekao je Rajković za ‘Blic’ pred odlazak za Tel Aviv.

Ne krije da mu je veoma žao što napušta Crvenu zvezdu, ali je dao obećanje da će se pre ili kasnije vratiti da ispuni neostvarenu želju.

– Jedina mi je žal što odlazim iz Zvezde, a kao kapiten nisam podigao nijedan trofej. Ali ne brinem, vratiću se ja u Zvezdu sigurno – poručio je Rajković.

Makabi je u plej-ofu za Ligu šampiona iznenadio Bazel i plasirao se u elitno takmičenje u kom će mu mrežu čuvati upravo Rajković. Izraelski šampion je smešten u grupu sa Čelzijem, Portom i Dinamom iz Kijeva.

– Ne razmišljam još o meču sa Čelsijem, jer tek treba da debitujem za novi tim, ali sigurno je da sam i za to spreman – rekao je Rajković, a prenosi ‘Blic’.

0
0

4 Komentara

  1. Voleo bih samo kad bi mogao neko iz Zvezdine uprave da mi odgovori,zasto je produzen ugovor sa ovim momkom pre2-3 meseca?Sta ste postigli time?Cenu mu niste povecali,tolika je bila cim se vratio sa N.Zelanda i cemu ona farsa tada…Garantujem da su se neki ugradili minimum 2-3 miliona od ovog transfera.Pa on je najbolji mladi golman sveta i to zvanicno i nikako mu ne moze biti ovako mala cena.Nemci su prodali nekog golmana iz mlade reprezentacije za 8-9 miliona,Briz nekog za 7-8 a da nismo ni culi za njega a vi Rajka za 3,ma vazi…

    0
    0
    Odgovori
    • Овако ускоро ћете бити као ваш распали кк кмечаћете молићете да вам удели неко за хлеб ..живи били па видели..послат вам је свињар да вас уништи по директиви а ти смрди овде и изражавај комплексе гњидо

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter