0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SVIM SILAMA NA BATE: Crno-beli skoro kompletni napadaju Beloruse

Objavljeno: 26.08.15 u 11:02

Fudbaleri partizana večeras od 20.45 sati biju najvažniju bitku u sezoni pošto u revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona na svom stadionu dočekuju prvaka Belorusije, ekipu BATE Borisov.

Nakon minimalnog poraza u Borisovu crno-beli će pokušati da nadoknade taj minus i to u gotovo kompletnom sastavu pošto su sanirane lakše povrede pojedinih prvotimaca za koje je postojala bojazan da bi mogli da preskoče večerašnji meč.

Naime, Andrija Živković, Abubakar Oumaru, Fabrisio Dorneljas i Miroslav Vulićević su zalečili lakše povrede koje su ih mučile pa trener Milinković neće moći da računa samo na Marka Jevtovića koji je u prvom meču zaradio dva žuta kartona odnosno isključen je iz igre krajem prvog poluvremena.

Šta su o meču protiv BATE-a na konferenciji za medije rekli trener Milinković i fudbaler Darko Brašanac pročitajte OVDE, a kakav sastav bi na teren mogao da pošalje šef stručnog štaba crno-belih saznajte klikom OVDE.

Belorusi su trening pred revanš održali u vremenu odigravanja utakmice, kao što je pravilima UEFA određeno, a šta o večerašnjem meču sa Partizanom kažu trener i jedan od igrača beloruskog šampiona pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter