7
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

NAPADAČ BATE BORISOVA: Ne plašimo se Grobara!

Objavljeno: 25.08.15 u 20:48

Fudbaleri BATE Borisova stigli su u Beograd gde će u sredu od 20.45 u Humskoj pokušati da sačuvaju prednost iz provg meča u Belorusiji (1:0) i plasiraju se u Ligu šampiona.

Trener BATE Borisova Aleksandar Jermakovič i prvotimac Nikolaj Signevič odgovarali su danas na pitanja novinara. Obojica su se složila u jednom, da rezultat 1:0 nije velika prednost zanjihov tim.

– Znamo da je Partizan organizovan i vrlo dobar tim, sve je na svom mestu, ali je verujem u svoje fudbalere i u našu igru. Tih 1:0 nije prevelika prednost. Tokom igre svašta može da se desi, neka sitnica može da donese prednost i pobedu. Nadamo se, nama – rekao je Jermakovič uz konstataciju da se ne slaže sa našim predstavnicima medija da je beloruski šampion imao sreće u prvom meču:

– Fudbal se sastoji iz toga da neko ima više, a neko manje sreće. Mislim da će u Beogradu oba tima napadati, ne samo jedan. Penale nismo uvežbavali, to je drugačija psihologija, mi smo orijentisani na igru.

Napadač Signevič se plaši atmosfere na stadionu Partizana.

– Dobro smo raspoloženi, maksimalno smo se spremili i daćemo sve od sebe. Partizan je dobro organizovan tim, spreman i on za ovaj duel, ali mi ćemo igrati žustro. Najbolje što možemo. Slušali smo od srpskih igrača o atmosferi, ali i do sad smo igrali na stadionima na kojima su navijači blizu i uz svoj tim. Navikli smo na to – rekao je Signevič.

0
0

7 Komentara

    • Primecujem,rakar,da nije,kao sto se da primetiti i da ti fudbal nije jaca strana ali nema veze.Ne mozemo svi sve da znamo.

      0
      0
      Odgovori
  1. Nema potrebe da se plasite ni njih ni njihovog krs tima.Dovoljno je da im ubacite jedan gol,po mogucnosti na pocetku i mirni su kao bubice,necujni a igraci vam nece dati 3 ni do Nove Godine,kolko su kvalitetni.Uz pojacanu odbranu,do LS.Imate podrsku vise od pola Srbije.Srecno.

    0
    0
    Odgovori
        • I sad,sine,ko je u zescem problemu?Da li je ispalo onako kako sam napisao jos pre 13 sati?Problem je sto si ti ostrasceni navijac ili se ne razumes u fudbal a ja sam znalac ovog sporta,kojim sam se bavio vise od 15 god.aktivno kao igrac a posedujem i licencu trenera.Takodj,zelim ti sve najbolje i da realnije gledas sportske aktivnosti.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter