9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENIO PRIČU: Rajković bojažljivo ipak najavljuje odlazak

Objavljeno: 25.08.15 u 11:11

Kapiten Crvene zvezde posle meča sa Javorom u prilično katarzičnom raspoloženju, nakon što je poljubio novinarku TV Arena sport, poručio je javnosti da – ne ide iz Crvene zvezde dok narednog proleća na podigne pehar namenjen šampionu Srbije.

Međutim, nekoliko dana od utakmice, kada su se emocije malo smirle, Rajković je, ipak, promenio ploču pa sada kaže „da nije siguran da li će ostati“.

– Ne znam više ni šta da mislim, niti šta da pričam. Čas se piše da idem, čas da ostajem. Ima još nekoliko dana do kraja prelaznog roka, videćemo  – kazao je Predrag Rajković, prenosi Sportski žurnal.

Nije tajna da bi Delijama odlazak Rajkovića u Galatasaraj, o kome se javno ćaska već izvesno vreme, predstavljao težak udarac pošto je jedan navijač tog kluba prošle godine u Istanbulu izgubio život nakon napada turskih huligana koji podržavaju taj klub.

– Ne ide mi se u Galatasaraj zbog ubistva Marka Ivkovića, pre bih da ostanem u Crvenoj zvezdi nego da se preselim u Istanbul – iskren je Rajković.

Ipak, turski klub nije jedina zainteresovana strana, a kapiten ekipe iz Ljutice Bogdana naglašava da bi mogao da ode samo u slučaju „prave ponude“.

– Odlazak će se dogoditi samo ukoliko stigne ponuda koja zadovoljava i mene i klub – podvukao je Rajković.

0
0

9 Komentara

  1. Ма шта ће у Србији, нека гради каријеру у бољем клубу са бољим играчима, и у бољој лиги.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto duze ostane na Rajku, cena ce mu samo padati. On ako ne ode sada dok se pamti titula sa svetskog prvenst,vec na zimu cena mu pada jer u Crvenoj nikome nije skocila cena zadnjih 10 godina. Ona bruka sa kazahstancima vec mu je ubila cenu,pa kada se doda i to da od deset utakmica na kojima brani bar 5 su namestene…u Evropi to znaju i ne zele da rizikuju

    0
    0
    Odgovori
  3. sta ti fali u zvezdi? kapiten si i svi te gotive! redjaj sada titule ostavi neki trag! ima vremena za bundesligu ili seria A!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako se mora,nece biti strasno.Kahriman je ,posle tebe,najbolji golman u ligi,tako da se odlazak nece ni osetiti a pehar bi ionako podigao i podici ce na kraju prvenstva Lukovic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter