8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA SE NAJEŽIŠ: Šta je ceo sever pevao posle pobede nad Javorom!? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.15 u 23:32

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju su preuzeli vrh tabele Superlige Srbije, nakon čega je usledilo ogromno slavlje na severu. 

Delije su priredile spektakularnu bakljadu, pristalice su pevali su svi uglas kao jedan stihove “pričaće ti da se ona gasi…“

Pogledajte kako je reagovao Predrag Rajković pred kamerama posle ove pobede i šta je reka o odlasku iz Zvezde.

0
0

8 Komentara

  1. Ти си само малии партизан,мали партизан,мали партизан! Остаћеш само комшија мали!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vise navijaca znaci vise para iz budzeta, da se ovom narodu proda jos jedna bljutava prica,kao za srpski narod… I CZ… A gospoda dolaze u automobilima od 150 000€, iz budzeta su pozajmili, dok se sport polako gasi., prisutne samo prevare.A navijaci pevaju, i dizu cenu opet istim likovima koji vozaju bezobrazno skupa auta.. Da je iskrena pesma onda ocena 10. A posto je spevana za racun 12 torice lopova iz cz, jadno i bedno., jer nisu pevaci svesni da time unistavaju cz

    0
    0
    Odgovori
    • Narednik, da nisi ti od onih najhrabrijih na svetu. Onih koji se nicega ne stide. Kako drugacije objasniti da ti drzis lekcije o kradji novca i manipulaciji navijacima, a imas trenera koji vas propali jugoslovenski, da ne kazem zagorski klub deceniju i vise peljesi sa pola miliona evra. Ok, mogao bih i to da prihvatim, mozda covek mnogo i vredi dokazao je to u CSKA ali on uporno bezmozgasima plasira pricu o STIPENDIJAMA, i oni nesrecnici slepo veruju.

      0
      0
      Odgovori
  3. Jedna, jedina, neponovljiva.Srpska sportska institucija, jedini pravi srpski brend. I pored svih pokusaja da se gurne na margine, da se urusi, da na povrsinu izbiju sumnjive vrednosti nije se uspelo i nikada nece. Zvezda -Srbija .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter