2
Domaći fudbal

JOŠ 10 DANA: Zvezdino dete se vraća na Marakanu, ako…

Objavljeno: 19.08.15 u 12:27

Jedna od želja trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića od početka prelaznog roka bio je i fudbaler Čukaričkog Slavoljub Srnić, a ona bi na kraju ipak mogla da mu se ispuni, ali samo pod jednim uslovom.

A to je da mladi vezista u međuvremenu ne pronađe inostrani angažman koji bi zadovoljio apetite i kluba sa Banovog brda, ali i njegove. Ako se to ne desi Srnić će najverovatnije ponovo obući crveno-beli dres koji je nosio tokom omladinskog staža, ali ne i u seniorskoj konkurenciji, saznaje Žurnal.

Slavoljub Srnić

Srnić nije jedina želja srpskog vicešampiona koji je u potrazi i za centarforom koji bi bio razbijač u protivničkom šesnaestercu odnosno potreban mu je klasičan napadač koji bi mogao da donese prevagu u skoku odnosno koji bi bio opasan i prilikom prekida što je na početku sezone slaba tačka ekipe Miodraga Božovića.

Sa druge strane Zvezda bi u poslednjim danima prelaznog roka mogla da ostane bez jednog od najboljih igrača.

0
0

2 Komentara

  1. Zemo moj,vrati se kuci da uzmemo titulu.Vrati se u evropskog sampiona jer je tu mesto majstorima.Vrati se u klub Deje Savicevica,doktora Piksija,Robija,Vlade Jugovica,Sinise Mihajlovica,Dekija Stankovica i ostalih velikana bubamare.Jeste sada tesko ali tako se postaje sampion.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter