11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PRELOMILA: Rajković ipak ide u Galatu

Objavljeno: 19.08.15 u 11:11

Već danima uznad šuška se o potencijalnom transferu kapitena Crvene zvezde Predraga Rajkovića u ekipu turskog Galatasraja.

Kako stoje stvari i kako prenosi Sport, trenutak odlaska najboljeg mladog golmana U20 Svetskog prvenstva u Novom Zelandu i kapitena crveno-belih opasno se primakao.

Naime, nakon što je trener golmana turske ekipe, Klaudio Tafarel uživo ispratio Predraga Rajkovića u nekoliko mečeva i lično se uverio u njegove kvalitete, on je čelnicima kluba poručio da ne štede novac.

Ranije su čelnici Galate bili spremni da plate ovog igrača „samo“ 1,5 miliona evra, ali posle ubeđivanja Klaudija Tafarela oni su pristali da izdvoje sumu od 3 miliona evra.

Upravo ta suma dovoljna je da se zadovolje afiniteti prema novcu čelnika kluba iz Ljutice Bogdana, a kako navodi Sport, očekuje se da će zvanična ponuda stići na stadion „Rajko Mitić“ do kraja nedelje.

Takođe, transferu Rajkovića u Galatasraj usprotivili su se navijači Crvene zvezde zbog prošlogodišnjeg okršaja sa ondašnjim tifozama Galate prilikom koga je nastradao Marko IvkovićJagoda„.

Ipak, uprkos protiveljnju Delija, ovaj transfer bi ipak trebalo da se završi i dve strane će, navodi se, lako pronaći zajednički jezik.

0
0

11 Komentara

  1. E bravo Sevara za komentar,ali nazalost mi nemamo takav kapacitet za prodaju igraca kao sto to ume da uradi Mamic…..Zaista je sramota,ako najbolji mladi golman na planeti ode u Tursku za tih 3 miliona evra,pa vredi trenutno minimalno 5-6 miliona evra,a cena ce moci samo da mu raste….Mamic ga sigurno ne bi prodao za tih 3 miliona evra,niti bi ga prodavao sada,vec bi sacekao pravi momenat i kada mu maksimalno poraste cena, tada bi ga prodao u neku mnogo bolju i jacu ekipu i za mnogo vece pare,nego sto trenutno nude Turci za NAJBOLJEG MLADOG GOLMANA NA PLANETI………Sramota kako mi nemamo nekoga sposobnog u rukovodstvu Crvene Zvezde ko ume da kupuje-prodaje igrace,a sve u najboljem interesu naseg kluba…….I zaista mi je zao sto su primorali Zvezdana Terzica da ode,a cini mi se da je on ipak jedan jedini koji je u nasoj Zvezdi znao sta da radi i kako da radi i jedini je koji je ovog leta doveo umeo da dovede prava pojacanja u Zvezdu,videcete koliko ce da vredi sledece godine Ibanjez…….Veliki pozdrav Terzicu,jos veci pozdrav vernim DELIJAMA i pokusajmo kako znamo i umemo da stopiramo odlazak Zvezdana Terzica jer on zaista ume da radi u interesu nase Crvene Zvezde……………MIKI – PANCEVO ….

    0
    0
    Odgovori
    • „Miki“ , ako nisi shvatio zašto je Rjković na prodju u ovom trenutku dok još ima cenu, pogledj njegove odbrane od početka ove sezone. Verovatno će mu ubuduće cena samo padati…

      0
      0
      Odgovori
      • Ako gledas njegove odbrane od pocetka sezone, onda on vredi minimum 5 miliona. Covek je protiv Kairata u dve utakmice odbranio sedam,osam cistih zicera,pa protiv Radnickog iz Nisa dve 100% sanse,itd…

        0
        0
        Odgovori
  2. U Football Manageru vodim Zvezdu, procvetali smo, Jovica sam prodao za 12 mil plus 30% od sledeceg transfera, Jovanovica za 12 plus 20% od sledeceg transfera, a Rajkovica jos ne dam dok ne ponude 15 milki. Kad tako pocnu da se ponasaju ljudi iz kluba bice nam bolje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajmo sad komentari od glodara tipa zajednicki jezik znaci tal sa delijama ili dobice procenat pa se nece vise buniti itd. Ajde…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter