0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

PARTIZAN TRENIRAO U BELORUSIJI: Milinković već zna tim za BATE! (FOTO)

Objavljeno: 17.08.15 u 21:55

Fudbaleri Partizana odradili su zvaničan trening pred duel sa BATE-om, ali ne na stadionu u Borisovu na kom će se igrati sutrašnji meč, već u glavnom gradu Belorusije Minsku.

Partizan je umesto na novoj velelepnoj Borisov areni, trenirao na stadionu BATE-ovog velikog rivala Dinama iz Minska i to posredstvom Partizanovog bivšeg dvojca Vuka Rašovića i Ljubiše Rankovića.

Kako ‘Mondo’ prenosi, Zoran Milinković tom prilikom otklonio je sve dileme oko sastava tima koji će istrčati na megdan BATE Borisovu, ali uz opasku da postoji mogućnost za jednu do dve izmene. Sutrašnji cilj Partizana se zna:

– Nastavićemo da igramo na gol više i nećemo menjati stil koji smo promovisali ovog leta. Poput prethodnih utakmica, naročito u Evropi, idemo da odigramo što bolji meč, odnosno da iz dvomeča budemo bolji. Pogotovo što sutra slavimo jubilej, odnosno obeležavamo našu tradiciju u vidu 100. utakmice u Ligi šampiona, odnosno Kupa evropskih šampiona – rekao je Milinković na konferenciji za medije.

Dakle, tim Partizana koji će se suprotstaviti šampionu Belorusije u sledećem sastavu: Živko Živković – Miroslav Vulićević, Gregor Balažic, Fabrisio, Nemanja Petrović – Marko Jevtović, Darko Brašanac, Stefan Babović – Andrija Živković, Valeri Božinov i Abubakar Oumaru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter