3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ ŠOKIRAN: BATE će našu granicu proći za pet minuta, a nas su držali dva sata bez razloga!

Objavljeno: 17.08.15 u 20:12

Na konferenciji za novinare pred duel BATE Borisov-Partizan, trener srpskog šampiona istakao je nezadovoljstvo dočekom Belorusa, ali i pohvalno govorio o sutrašnjem protivniku.

Šef struke Partizana rekao je da su on i kompletna crno-bela ekspedicija vrlo neprijatno iznenađeni zadržavanjem na aerodromu.

– Gotovo smo sigurni, pošto je reč o fudbalskoj ekipi i zna se povod našeg dolaska, da nije bilo nikakvog razloga za to. Ako se ne varam, našu ekipu su zadržali na granici više od dva sata. To je išlo do te mere da smo hteli da se u jednom momentu obratimo čak i našoj ambasadi ovde, jer je veliku pometnju unelo neko određeno osiguranje. Dakle, neke potpuno neshvatljive formalnosti… Ništa nismo razumeli. Garantujem da će igrači BATE Borisova proći našu granicu za pet minuta – rekao je vidno iznervirani trener crno-belih.

Milinković je kratko prokomentarisao ekipu BATE-a, o kojoj je imao samo reči hvale.

– Poseduju određeno iskustvo i kažemo da su već navikli na velike utakmice. Ono što smo mogli da vidimo je da je to veoma kompaktan tim i jedna vrlo kvalitetna ekipa, koja ne gubi lako mečeve. Po meni, to im je generalna karakteristika i mi smo svesni da ćemo zaista morati da jako, jako dobro i kvalitetno odigramo dva meča da bismo napravili prolaz dalje – istakao je Milinković.

Očekivano je da će Vuk Rašović crno-belima dati nekoliko važnih podataka, s obzirom da je trener velikog BATE-ovog rivala, Dinama iz Minska.

– Vuk je naš prijatelj, ali on ima svoju preokupaciju, svoj klub i posao. Sa svojim timom smo radili analitiku igre BATE Borisova. Recimo da smo dobili par korisnih saveta i sugestija – ostao je zagonetan Milinković.

Beloruski novinari upitali su Milinkovića da li njegov tim oseća pritisak s obzirom na pisanje srpskih medija da je ovo najgori početak sezone Partizana u poslednjih 25 godina?!

– Nema nikakvog pritiska i ne obraćamo pažnju na to što pišu srpski mediji. U Srbiji je preostalo da se odigra još 32 kola. To je jako puno, tako da nas to nije poremetilo – objasnio je Milinković.

Evo šta je pre meča rekao i predsednik Partizana Zoran Popović.

0
0

3 Komentara

  1. Pa mora tako,mali ste klub u evropskim okvirima,malo je njih culo za vas i nemate tretman kao neki velikani i osvajaci najvecih trofeja.Sta ste digli frku oko toga…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter