1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SPREMAN KAO ZAPETA PUŠKA: Lomić bi da igra u utorak, Rusi usporavaju povratak

Objavljeno: 16.08.15 u 11:00

Iskusni defanzivac Marko Lomić spreman je i oran da što pre obuče ponovo dres Partizana, ali ima nekih peripetija…

– Mislio sam da će se sve brzo završiti, međutim iz Morodovije još nisam dobio raskid ugovora – rekao je u subotu posle podne Marko Lomić za Žurnal.

Rusi su, saznavši za Partizan, promenili uslove za prevremeni raskid ugovora.

– Očekujem da će u nedelju sve biti završeno i da ću kao slobodan igrač moći da potpišem ugovor sa Partizanom. Ako se to desi do ujutru, Partizan će moći da me licencira u UEFA već za prvu utakmicu protiv Belorusa…

BATE i Partizan sastaće se u utorak, a Lomić silno želi treći debi u crno-belom dresu.

– Spreman sam, naravno i voleo bih da debitujem već u utorak… Prošao sam kompletne pripreme sa Morodovijom, trenirao sam individualno i ovde u Beogradu, tako da mogu odmah da igram – izričit je Lomić.

A Belorusi nisu baš u najboljoj situaciji…

0
0

1 Komentara

  1. Sad je spreman kad je namirisao pare i Evropa sigurna,a dok nismo izbacili Rumune bilo je sve ima svoju cenu pa i Partizan , a ovi iz uprave umesto da dovedu dobrog levog beka uzece ovog sa 32 godine u ko zna kakvoj formi jer ce biti slobodan igrac,a sto ce ga pretrcavati kao od sale ,ma to nema veze.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter