0
Domaći fudbal

PROBLEMI U BELORUSKOM ŠAMPIONU: Trener BATE-a pun briga pred Partizan

Objavljeno: 15.08.15 u 19:33

Trener Partizanovog protivnika u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona Aleksandar Jermakovič izjavio je da je veoma zabrinut pred okršaje sa crno-belima.

– Naravno da me brine to što drugu utakmicu za redom nismo uspeli da postignemo gol. Kontrolisali smo igru i stvorili prilike koje nisu bile stoprocentne ali posle kojih smo morali bolje da reagujemo – izjavio je Jermakovič.

BATE je prvo poražen na svom stadionu od Dinama iz Minska našeg Vuka Rašovića sa 1:0, da bi u poslednjem kolu odigrao bez golova na gostovanju ekipi Gomela.

– Mogao je Gomel da nas kazni iz kontranapada zbog čega želim da čestitam protivniku na bodu koji je zaslužio. Očekivali smo da će biti posvećeni odbrani svog gola ali to nije izgovor što nismo uspeli da nađemo rešenje za njihov pristup – rekao je Jermakovič.

Trenera BATE-a ne muči samo loša realizacija, već i problemi sa povredama, pošto se Igor Staševič i Nemanja Nikolić nalaze pod znakom pitanja za duel sa Partizanom.

– Nadamo se da će Nemanja uspeti da se oporavi za duel sa Partizanom ali ne mogu da kažem ništa konkretnije, nezahvalno je praviti procene“ zaključio je strateg beloruskog šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter