13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SURDULIČANI SKINULI RUKAVICE: ‘Bik Boža riče iz sveg glasa’

Objavljeno: 15.08.15 u 12:54

Na izjavu prvog čoveka Radnika iz Surdulice Stanislava Tončeva vezano za reči koje je juče na konferenciji za medije izgovorio trener Crvene zvezde Miodrag Božović nadovezala se i zvanična Fejsbuk stranica kluba sa juga Srbije odnosno čovek koji je zadužen za njeno održavanje.

Kako kaže Tončev u radniku su razmišljali da li uopšte da odgovore Božoviću zbog toga što je rekao da bi Donald Mičel mogao da se uplaši dugog puuta i toga da bi u Surdulici mogao da vidi kravu, ali su očigledno odlučili da to urade i to na prilično nekonvencionalan način.

Naime, neko od navijača Radnika ili nekog drugog kluba napisao je pesmicu i to u slovenskoj antitezi u kojoj Miodraga Božovića naziva „bik Boža“ koji „riče iz sveg glasa“ i koji je bio „predvodnik za pašu“.

FOTO: Fejsbuk/FK Radnik Surdulica
FOTO: Fejsbuk/FK Radnik Surdulica

Koliko je ovo što su napisali i postavili na svoju prezentaciju Surduličani samo odgovor Božoviću ili prelazi granicu dobrog ukusa ostavljamo vama da presudite.

Saznajte ko je osmo ovoletošnje pojačanje Crvene zvezde, a ko bi mogao da bude deveto.

0
0

13 Komentara

  1. Hahahahaha svaka čas.t ,pravo u metu,nema on ni g od grofa,da ima malo obraza nebi vodio nameštene utakmice,ali dzaba na kraju će da bude PAZI VOŠA GAZI

    0
    0
    Odgovori
  2. Za barona Tintoreta

    ‘Ajde skupi hrabrost, na oko zažmiri,
    pogledaj odostrag dal’ ti nešto viri.
    Al’ nemoj od toga da ti bude muka,
    jer to ti je brale senka praziluka.

    Rođen si sa njime, al si vešto krio.
    Da si neko drugi, oduvek si htio.
    Doček’o si najzad da si „ličnos’ neka“,
    al’ zapamti, nikad od tebe čoveka !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. A gde sa bikom da ga uporede, hahahahhaha bik od mojkovca, pa kako se ponasa za bolje i nije, samo mi se cini da se posle ofk nesto nije ovoliko razmetao.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako samo lepo pisu pesme na srpskom jeziku cistokrvni Srbi iz Surdulice, sa prezimenom Toncev. I prozivaju nekoga ko je iz drzave u kojoj se rodio jedan od najvecih srpsko crnogorskih umova,Njegos, ili zacetnik srpske drzave Stefan Nemanja(rodjen u Ribnici-Podgorici). Strahota

    0
    0
    Odgovori
  5. Inače da znate Surduličani, Mojkovac je bio prestonica u vreme Cara Dušana. Tu se i kovao srpski novac. Otuda i naziv Mojkovac (moj kovani novac)

    0
    0
    Odgovori
    • Ajmo minut ćutanja za tvoju neizlečivu psihičku bolest, komplekse, isfrustriranost i strah… Gde god pogledaš vidiš Partizan… Noćna mora, a?

      0
      0
      Odgovori
    • Etorazlike između seljaka i seljačine (Bože npr), za one koji te pojmove poistovećuju…
      Ciganska je tuga pregolema… Da se pljujete sa bratskim klubom koji će vam pokloniti bodove… ccc… Ili je ovo dečije muljanje, tipa bacanje prašine u oči… Kao tenzija, ovo – ono, a braća Tončev vodeći ljudi u oba kluba… Kao Ćoravi da je režirao…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter