11
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

BRAT IVICE TONČEVA O BOŽOVIĆU: Grof bi trebalo da ima manire grofa, dolazio on iz Surdulice ili Mojkovca!

Objavljeno: 15.08.15 u 09:45

Nedeljni spektakl u Surdulici, meč Radnika i Crvene zvezde dobio je nenadano „vruću“ uvertiru.

Naime, mongi su duel koji će se odigrati na jugu Srbije okarakterisali kao prijateljski meč, pošto su braća (Ivica i Stanislav) Tončev čelnici dva kluba. Ipak, izjava trenera Crvene zvezde Miodraga Grofa Božovića da ne zna da li da vodi Mičaela Donalda u Surdulicu kako se ne bi uplašio puta od četiri sata i mogućnosti da vidi kravu, je uvredila domaćine.

– Razmišljali smo da li uopšte da odgovorimo Božoviću. Neko ko ima nadimak Grof trebalo bi da ima manire u skladu sa tim nadimkom, bez obzira da li dolazi iz Mojkovca, Beograda, Londona ili Surdulice. Sve što imamo da kažemo reći ćemo na terenu. Ipak je ovo sport, a gostovanje Crvene zvezde je svetkovina fudbala, nebitno da li se utakmica igra u Bariju, Beogradu, Mojkovcu ili Surdulici – rekao je za Žurnal, Stanislav Tončev, sportski direktor Radnika.

Utakmica Radnik – Crvena zvezda igra se u nedelju od 17 časova.

Crvena zvezda je dobila i osmo pojačanje ovog leta.

0
0

11 Komentara

  1. Što se svi ložite,vrv nije mislio ništa loše,krave imate sve do Surdulice,i šta je tu uvredljivo,više treba Donald da se uvredi i krave,a ne Surduličani.

    0
    0
    Odgovori
  2. Scenario za oskar. Kao prepucavaju se preko novina, a rezultat znali pre pocetka sezone. Jadna zemljo i jadni fudbale, ova zemlja i ne zasluzuje Partizan i Vojvodinu i njihove rezultate u Evropi. Neka Evropu igraju ofk, zvezda, Surdulica i Spartak, pa da nas Kazahstanci ponizavaju gde god stignu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ova zemlja ne zasluzuje partizan jer nije ni formiran u ovoj zemlji a pogotov ne da igra u Evropi sa ovim bednim timom koji ima.Za sad je imao srece pri zrebu ali bice kanta za punjenje u daljem delu.Ponizavali su nas jos gori,poput SHAMROCK,PETAH TIKVE,FLJAMURTARIJA i da ne nabrajam sve ostale bruke.Inace braca Toncev su godinama u svadji i sigurno nece jedan drugog pustiti,vec ce Surdulicani poginuti da otkinu Zvezdi bodove,za razliku od nekih Metalaca i dr.klubova,koji se i ne prznojavaju protiv partizana.Neki scenario i teoriju zavere,moze da osmisli samo glupi i isfrustrirani navijac partizana a takvih ima podosta,srecom bar duplo manje od Zvezdasa.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti si zivi dokaz koliko je pametna ta vecinska Srbija i zasto smo tu gde jesmo, jer nam vecinu cine tebi slicni. Mozes da uzmes debele pare od novinara za informaciju da su braca Toncev u svadji, jer to izgleda samo ti znas. Ipak je lakse, odigraj iz keca u dvojku da se ne mucis i uzmi kintu. A sutra kada kao i zadnjih deset godina namestite pola prvenstva i shvatite da ste i tako sposobni jedva za drugo mesto, udri po Toletu i boli te uvo. Kada si toliko inteligentan, bolje i ne zasluzujes.

        0
        0
        Odgovori
  3. Cenim X-2, 4+

    Na prošloj sam uzeo 6k, na uplatu od 100 din.
    Aj malo i drugi da profitiraju od nameštaljki Picoustog, Tvorzića i Kokeze…
    A o manirima… Ima ih grof… Izvorni maniri iz Mojkovac…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter