0
Evropske lige

SUPERKUP ŠPANIJE: Bilbao napunio Barsu, het-trik Adurica (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.15 u 23:52

Atletik Bilbao – Barselona 4:0 (1:0)

San Hoze 13, Aduric 53, 62, 68pen

U prvom meču Superkupa Španije Atletik je u Bilbau iznenađujuće visoko porazio Barselonu sa čak 4:0, a junak meča bio je 34-godišnji napadač Baskijaca Aric Aduric Zubeldija.

Kada je Atletik na poluvreme otišao sa golom prednosti nakon velemajstorskog poteza Migela San Hozea bilo je onih koji su se ponadali da bi domaćin mogao da savlada kaznenu ekspediciju iz Barselone, ali nikome nija palo na pamet da bi mogao da je ponizi.

Za to se potrudio iskusni Aduric koji je u roku od samo 15 minuta postigao čak tri gola. Prvi posle lepog skoka udarcem glavom, drugi nogom posle greške odbrane Barselone, a treći iz penala posle prilično diskutabilnog jedanaesterca.


(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net )

Sve je moglo da bude drugačije da je početkom drugog poluvremena Pedro umesto prečke u situaciji jedan na jedan sa golmanom pogodio mrežu ili da je Mesi pogodio iz slobodnog udarca na kraju prvog dela.

Priliku za revanš Barselona ima u ponedeljak kada se igra na Nou Kampu, ali veliko je pitanje da li mogu da nadoknade čak četiri gola manjka.

Opravdanje za visok poraz ekipa Luisa Enrikea možda bi mogla da pronađe u činjenici da je pre samo tri dana igrala Superkup Evrope u glavnom gradu Gruzije Tbilisiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter